TUSAS Genel Müdürü Kotil fotoğrafları paylaştı! 4'üncüsü havalandı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAS) Genel Müdürü Temel Kotil, sosyal paylaşım sitesinden, ilk kez havalanan 4'üncü GÖKBEY’in test uçuşundan fotoğraf kareleri paylaştı.

TUSAS Genel Müdürü Kotil fotoğrafları paylaştı! 4'üncüsü havalandı
TUSAS Genel Müdürü Kotil fotoğrafları paylaştı! 4'üncüsü havalandı
GİRİŞ 18.05.2022 00:33 GÜNCELLEME 18.05.2022 00:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TUSAS Genel Müdürü Temel Kotil, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “İlk kez havalanan 4'üncü GÖKBEY'imizin test uçuşlarından kareleri sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Gece gündüz demeden çalışan tüm değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha fazlası için çalışmaya her zaman devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.



TUSAS Genel Müdürü Kotil paylaşımında, ilk kez havalanan 4'üncü GÖKBEY'in test uçuşundan fotoğraf kareleri de yer verdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • ALİ RIZA YAVUZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke dünyada hiç savaş olmasa savunma sanayisine harcanan paralar dünya insanlarına kalsa hem araba ucuz olurdu hemde petrol hayatta herşey ucuz olurdu keşke dünyada kimse kimseyi öldürmesede silah devri kapansa
    Cevapla
  • M e t e 1 yıl önce Şikayet Et
    Gencken rahmetli özal zamani İtalyan 35mm orlikon ucaksavarlari mke urettiginde nasil sevinmistik... Alti ustu iki namlu bi mekanizma... Taa nerden nereye. İngiliz landlarini karsan uretmeye baslamisti sonra f16 sahin urettik. Aspilsanda aku ve pil. Ama simdi icinden bakinca uretememisiz... İnsAllah bu sefer muvaffak oluruz. Şahini halen abd den istiyoruz. yerlilik %100 olmadan urettik diyemeyiz durmak yok yola devam.
    Cevapla
  • Kosovali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberleri okudukça kalbim,gōğūsūm,kanim bedenime dar geliyor.Şahlaniyor adeta.başarılarimiz hep ileri ve daim olsun.maşallah
    Cevapla
  • kul 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah reisten razı olsun
    Cevapla
  • batu 1 yıl önce Şikayet Et
    vallahi çok seviniyorum... Yapanlar emeği geçenler.. Vatan size minnettar... benim hakkım size helal olsun.. dualarımız sizinle...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle