Bakan Nebati'den net mesaj: Kesinlikle müsamaha göstermeyeceğiz

Bakan Nebati "İyi niyetli ve cesur girişimlerde bulunan kurumlarımızı sonuna kadar destekleyeceğimizin altını çizerek stokçuluğa ve fırsatçılığa kesinlikle müsamaha göstermeyeceğimizi ifade ettik" dedi.

GİRİŞ 16.05.2022 17:17 GÜNCELLEME 16.05.2022 17:17
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin konut ve temizlik sektörü temsilcileri ile bir araya geldi. Bakan Nebati, konut sektörüne yönelik açıklanan destek paketi dahil olmak üzere piyasadaki fiyatları mercek altına alarak birçok sektöre ilişkin denetimlerin kesintisiz sürdüğünü söyledi.

Bakan Nebati, "Fiyat değişimlerini yakından takip ederek detaylı bir şekilde denetliyoruz." dedi.

Nebati, açıklamasında şunları söyledi:

"Birlikten Berekete temasıyla konut sektöründe faaliyet gösteren iş insanlarımız ile bir araya geldik. Hepimizin ortak meselesi olan enflasyonla mücadelede vatandaşlarımızı rahatlatacak adımların atılması hususunda kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik.

'KESİNLİKLE MÜSAMAHA GÖSTERMEYECEĞİZ'

Çözüm alternatifleri üreterek yenilikçi uygulamalar geliştiren, iyi niyetli ve cesur girişimlerde bulunan kurumlarımızı sonuna kadar destekleyeceğimizin altını çizerek stokçuluğa ve fırsatçılığa kesinlikle müsamaha göstermeyeceğimizi ifade ettik.

FİYATLAR MERCEK ALTINDA

Bu kapsamda, konut sektörüne yönelik açıkladığımız destek paketi dahil olmak üzere piyasadaki fiyatları mercek altına alarak birçok sektöre ilişkin denetimlerimizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyor, fiyat değişimlerini yakından takip ederek detaylı bir şekilde denetliyoruz."

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 91
  • ottoman 1 yıl önce Şikayet Et
    caya %45 şekere %25 kahveye %40 zammı kim yaptı sen kime hikaye yazıyorsun çekin gidin artık reziller sizi hayattan bezdirdiniz insanları bu nasıl bir ilgisiz ve bilgisiz yönetim allah cezanızı versin
    Cevapla
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Dolar 15.640 memati reisle şöförlügünüz iyi degil bu gidişle direksiyon kıvıramadan uçuruma atacanız ülkeyi.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    attılar bile
    Cevapla
  • İcralık 04 1 yıl önce Şikayet Et
    Zor biraz sayın bakan bir kilo çay yüz liraya dayandı zamlar artık anlık geliyor esnaf artık borsa gibi çalışıyor fiyat etiketiyle personel reyon aralarında dolaşıyor. SİZ YUMRUĞU MASAYA VURMADİKCA BU İS SON BULMAYACAAAK...
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne anlatıyorsun birader, zammı yapan kendileri zaten. Hala yumruk vurmaktan falan bahsediyorsunuz.
    Cevapla
  • FSM 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala mercek altında takip ediyoruz diyorlar yemiyoruz artık hergün herşeye zam geliyor bakan bey beyler devleti yönetemiyorsunuz çekilin hergün bu zamlarla biz baş etmek zorunda kalıyoruz
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir komedi , maliye bakanı ortalığı yatıştırmaya çalışırken freni patlak beton mikseri başkan konut satmak uğruna piyasayı ucuz kredi ile boğarak çıkarttığı yangına benzin dökmeye devam ediyor. Düzelmesi mümkün değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle