TÜMOSAN milli teknolojiyle yeni ürün geliştiriyor

TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun, “Yüzde 100 yerli ve milli traktörlerimizle ve çalışmalarımızla ülkemizin milli kalkınma hamlesine desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

TÜMOSAN milli teknolojiyle yeni ürün geliştiriyor
TÜMOSAN milli teknolojiyle yeni ürün geliştiriyor
GİRİŞ 16.05.2022 09:31 GÜNCELLEME 16.05.2022 10:53
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ürettiği yerli motorların gücüyle avantaj sağlayan TÜMOSAN, özellikle salgınla birlikte öneminin altı bir kez daha çizilen yerli ve milli tarımın destekçisi olarak yoluna devam ediyor. Yerli motor ve transmisyon entegrasyonu ile traktör üretimini gerçekleştirerek tarım sektöründe çiftçilerin yanında olan TÜMOSAN, 2022 yılının ilk çeyreğine ait verilere bakıldığında toplam pazarda yaşanan daralmalara rağmen pazar payını 2021 yılının ilk üç ayına oranla artırdı.

Son yıllarda pazar beklentileri bahçe grubu ürünlerinde, 4 silindirli motora sahip traktör modellerine yoğunlaşılması ile birlikte TÜMOSAN Bahçe grubu ürün gamına, 52L serisini dahil etti. 52L serisi güçlü ve verimli TÜMOSAN motoru, 3 ve 4 silindirli seçenekleri ile çiftçilerin beğenisine sunuldu. TÜMOSAN, yeni 4 silindirli bahçe grubu 52L serisi traktör modelleri ürün gamında yerini aldı. 81 Premium Serisini Türk mühendislerinin imzasıyla Konya’da üreten TÜMOSAN, 81.100 ve 81.110 modelleri ile ürünlerini çiftçilerin beğenisine sundu.

ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ

TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun, Türk çiftçisinin yanında olduklarını belirterek, “Yerli ve milli üretim politikasıyla AR-GE çalışmalarımıza tüm hızımızla ve motivasyonumuzla devam ediyoruz. Ülkemizin zengin topraklarının farkındayız. Yüzde 100 yerli ve milli traktörlerimizle ve gelecek dönem çalışmalarımızla da ülkemizin milli kalkınma hamlesine desteğimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Yalnızca Türkiye’de değil dünyada da isimlerini gururla duyurduklarını anlatan Tosun, “Şu anda 32 yurt dışı satış noktamız ile öncelikle Balkan ülkeleri, Orta Doğu ve Afrika olmak üzere yoğun talep alıyoruz.

ORTA DOĞU VE AFRİKA PAZARINI BÜYÜTTÜK

Tosun, yıllık 75 bin motor ve 45 bin traktör üretim kapasitesine sahip olduklarını belirterek, şu bilgileri verdi: “TÜMOSAN olarak kendi üretim hatlarını geliştiren ve farklı çalışmalarla üretimimizin gelişmesine yardımcı olan, üretim kaynaklarını yüksek tutan profesyonel üretim ekibine sahibiz. Profesyonel ekibimizin çalışmaları sonucunda çok sayıda optimize edilmiş insansız aracımız üretimde yardımcı oluyor. Orta Doğu ve Afrika’daki pazarımız büyürken diğer kıtalarda da satış hacmimizi büyütmeyi hedefliyoruz.”

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Şahabettin Elmas 1 yıl önce Şikayet Et
    Tümosan tek avantajlı yani şoföründe böbrek taşı oluşmaması buna Garanti veriyorum 100 dönüm yer kül fatur vur en az iki günde yat yıl 2022 artık bu kalbin süspansiyon takım ricayla sayın müdürüm saygılarla bir gün tarlada da bekleriz gelin kendiniz görün
    Cevapla
  • Şahabettin Elmas 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın müdürüm selamünaleyküm 2012'den Tümosan kullanıyorum 12'den beridir değişen hiçbir fark görmedim ben de Maxi mam kalbimde var halam bir tane hava kompresör tak almadınız bu ciddi bir soru Patos yaptığımız zaman tarladan eve gelip kompresörü-hava sıkıyoruz iş motor tek değil milletin traktör altında havalı süspansiyon var siz hala motor diyorsunuz şoför olan her türlü motoru da kullanır iş odur ki her sene bir yenilik yaparsınız
    Cevapla
  • Turhan sahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerli vemilli
    Cevapla
  • İbrahimUğur 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben on beşyıldır tümosan kullanıyorum sadece yerli ve milli olduğuna inandığım için Müdürüm birde ikinci elini satabilsek aldıkmı elimizde patlıyor birde çok basit yerlerden arıza çıkartıyor servisleride bi takip etseniz tümosan ın en büyük sorunu servisler
    Cevapla
  • Turhan şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Müdürüm bende de var motor güzel ama fren ve depreyej çok sert ve yukarıda Boston kolarinada yukarıya alın ve kabin biraz konfor lütfen müdür rekabet diha iyi olur saygilar
    Cevapla
  • Halil karaca 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayin müdürüm bunu sizden ricam corum bayinize sorun beni madur ettilerr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle