Karaismailoğlu'ndan Rize-Artvin Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize Artvin Havalimanı'nın yıllık 3 milyon yolcu garantili açıldığı iddiasına yanıt verdi.

GİRİŞ 15.05.2022 14:39 GÜNCELLEME 15.05.2022 16:56
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Rize Artvin Havalimanı’nda yolcu garantisi yoktur" dedi.

Adill Karaismailoğlu, "İleri mühendislik teknolojileri kullanılarak Türk mühendis ve çalışanları tarafından inşa edilen dünyadaki sayılı yapılardan biridir. Sizleri yalanlarınızla baş başa bırakıyoruz. Sizin veliniz kim" ifadelerini kullandı.

Rize-Artvin Havalimanı hizmete açıldı! Erdoğan kokpitten incelediRize-Artvin Havalimanı hizmete açıldı! Erdoğan kokpitten inceledi

YORUMLAR 56
  • Yalan yok 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet Garantili ohhh Keriz bulmuş Devleti soyuyorlar -
    Cevapla
  • Rahak 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne garantisi? Hayrola okuduğunumu anlamıyorsun? Anladığını biliyoruz. Yalan iftira ruh eşiniz olmuş herkesi kendinize benzetmek istiyorsunuz galiba!
    Cevapla
  • İsoBaba 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul havalimanı, marmaray, 3. köprü vb. için de aynı şeyleri söylemişlerdi ama bunları en çok kullanan yine kendileri. Nankörler!
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaw yol yaparsın itiraz. Hastane yaparsın itiraz. Okul yaparsın itiraz.. Havalimanına itiraz Köprüye itiraz.. Bu nedir yaw..
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 1 yıl önce Şikayet Et
    muhalefet yapanları tespit edip havalimanını kullanmasınlar bide köprüleri.
    Cevapla
  • Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Şerefli namuslu insanlar doğru ve dürüst olurlar. Başka söze gerek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle