Bakan Nebati duyurdu: KDV indirimine ek cesur adımlar atılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, "Vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırmak amacıyla uyguladığımız KDV indirimlerine ek olarak firmalarımızın da fiyat politikalarında cesur adımlar atması konusunda mutabık kaldık" dedi.

Bakan Nebati duyurdu: KDV indirimine ek cesur adımlar atılacak
Bakan Nebati duyurdu: KDV indirimine ek cesur adımlar atılacak
GİRİŞ 12.05.2022 15:38 GÜNCELLEME 12.05.2022 15:38
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Enflasyonla mücadele kapsamında gıda sektöründe faaliyet gösteren yem, et, yumurta firmalarının temsilcilerle bir araya geldi.

Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin açıklamalarından satır başları;

Politikalarımızın merkezine aldığımız, en temel önceliğimiz olan enflasyonla mücadele kapsamında gıda sektöründe faaliyet gösteren yem, kırmızı et, beyaz et ve yumurta üreticisi firmaların temsilcileri ile bir araya gelerek yapıcı ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik.

Vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırmak amacıyla uyguladığımız KDV indirimlerine ek olarak firmalarımızın da fiyat politikalarında cesur adımlar atması konusunda mutabık kaldık.

Fiyatlardaki dalgalanmaların önüne geçmek ve istikrara kavuşmasını sağlamak için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR 84
  • Kayı Obası 1 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna, kdv indirimi kadar bindirirler değişen bir şey olmaz. Bizdeki vicdansız ve açgözler var oldukça böyle devam eder. Ancak, ceza olarak marketlere ya el koyacaksın, ya da 1 yıl kapatma cezası, veya ticaretten men edeceksin. Ya da 1 yıllık cirosu kadar ceza keseceksin ki bak nasıl yola geliyorlar. Haa cezalar ağır mı geliyor, o halde yapma, cezayı da alma. Bu kadar basit.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dolar yükselecek beklentisi olduğu sürece sürekli artarak gider
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Vazgeçilen kdv vatandaşa iade edilseydi daha gerçek olurdu destek,esnaf kdv ti cebe indirdi malesef
    Cevapla
  • Müslim 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah Allah cc razı olsun
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ürün takip etmek zormu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle