Bakan Nebati sektör temsilcileriyle bir araya gelecek

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete" programı kapsamında önde gelen sektörlerin temsilcileri ile bir araya gelecek.

Bakan Nebati sektör temsilcileriyle bir araya gelecek
Bakan Nebati sektör temsilcileriyle bir araya gelecek
GİRİŞ 11.05.2022 12:51 GÜNCELLEME 11.05.2022 13:18
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yarın İstanbul'da sektör temsilcileri ile görüşerek bir dizi toplantı gerçekleştirecek.

Gıda, beyaz eşya, yapı malzemeleri ve mobilya dahil olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileri ile görüşmelerin yapılacağı toplantıda, son dönemde yaşanan fiyat hareketleri hakkında kapsamlı bir değerlendirme yapılacak.

Bu kapsamda bakanlığın fahiş fiyat uygulamalarına başvuranlarla ilgili yaptığı çalışmalar neticesinde ortaya çıkan sonuçlar da sektör temsilcileri ile paylaşılacak.

Piyasadaki fiyat mekanizmasını bozanlara yönelik yapılan denetimler hakkında bilgiler vermesi beklenen Bakan Nebati'nin enflasyonla mücadelede konusunda sektör temsilcilerinden destek talep etmesi bekleniyor.

YORUMLAR 9
  • emir 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın nebati 'doları kontrol altına aldık, enflasyonu da alacağız' demiştiniz. bu kontrol altına alınmış hali mi? yatırımlarımızı ona göre yapalım.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Akaryakıtdaki vergileri düzenlemedikçe gıdadaki KDV yi indirmenizi hiçbir işe yaramaz
    Cevapla
  • yılmaz kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    tüketici kredisi düzelme olsun ve 48ve60 olmali yarin bakan açıklasın inşallah
    Cevapla
  • Safsefa 1 yıl önce Şikayet Et
    Aralık ayında düşecek enflasyon dayanın biraz
    Cevapla
  • sems 1 yıl önce Şikayet Et
    Tapu işlemlerinde ilgili gayri menkulün ilan sitelerinde durumu da sorgulansın. İlanda yazılan paraya mı satılıyor ona bile bakılsın. Fahiş fiyat fırsatçılığı yapanlara ve yardımcı olanlara büyük İBRETLİK cezalar verilsin ki bunların önüne geçilsin. YOKSA ÇOK KONUŞUR YAZARIZ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle