Türkiye ile Azerbaycan'dan yeni iş birliği

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ile Azerbaycan Mevduat Sigorta Fonu (ADIF) arasında mevduat sigortacılığı alanındaki karşılıklı iş birliğini artırmak için yeni mutabakat zaptı imzalandı.

Türkiye ile Azerbaycan'dan yeni iş birliği
Türkiye ile Azerbaycan'dan yeni iş birliği
GİRİŞ 09.05.2022 18:11 GÜNCELLEME 09.05.2022 18:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TMSF'den yapılan açıklamaya göre, Azerbaycan Mevduat Sigorta Fonu Başkanı Tural Piriyev başkanlığındaki 13 kişilik bir heyet TMSF'yi ziyaret etti.

TMSF Başkanı Fatin Rüştü Karakaş ile ADIF Başkanı Piriyev arasında imzalanan yeni mutabakat zaptı ile iki kurum arasındaki karşılıklı iş birliğinin daha da geliştirilmesine karar verildi.

Ziyaret kapsamında, hafta boyunca düzenlenecek seminerlerle misafir kurum temsilcileri ile TMSF'nin mevduat sigortacılığı, banka çözümleme, tasfiye, kurumsal raporlama, basın ve halkla ilişkiler ile diğer kurumsal uygulamalar hakkında tecrübe paylaşımında bulunulacak.

YORUMLAR 4
  • Paşa 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi akıllı ve zeki düşünen insanlar lazım. Ülke yönetmekte üstünüze yok siz at gözlüyle takılın allah akıl versin
    Cevapla
  • Sakarya-Karasu.... 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş Ülke isek Doğalgazı niye Rusya'dan alıyoruz / Kardeş isek onlar niye başkasından silah alıyor ??
    Cevapla
  • Aynur 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl versin size
    Cevapla
  • Olumlu bak 1 yıl önce Şikayet Et
    Trumpin macrona söylediği söz aklıma geldi gülmekten ölmüştüm s400 leri biz alınca patriotlarida Amerika senatoyu bahane etmişti macronda niye s400 alıyorlar bizden alsalarya demişti Trump cevap işte sevgili muhabirler az önce dünyanın en saçma kelimesini duydunuz demişti anca bu kadar olur. İlahi sende karasu nasıl bir devlet okuma anlayışın var. Devlet diyorum şahıs demiyorum ikiside farkli.
    Cevapla