OSRAM ve ams güçlerini birleştirdi

Aydınlatma alanında otomobil sektörüne getirdiği yeniliklerle fark yaratan ve ışık yayma alanında lider firma olan OSRAM ile ışığı algılama ve işleme konusunda öncü firma ams, iş birliğine giderek, bundan sonra tek şirket olarak faaliyetlerini sürdürme kararı aldı. Söz konusu iki şirket bu birleşme ile 110 yılı aşkın tarihi, çevik bir kültürle birleştirerek, optik çözümlerde dünya lideri olmayı hedefliyor.

OSRAM ve ams güçlerini birleştirdi
OSRAM ve ams güçlerini birleştirdi
GİRİŞ 08.05.2022 09:19 GÜNCELLEME 08.05.2022 09:19

Güvenli sürüş için yeni teknolojilere odaklanan ve otomotiv aydınlatma çalışmalarına hız kesmeden devam eden OSRAM ve optik çözümlerde dünya lideri ams, ‘Kar ve Zarar Devir Sözleşmesi'nin başarıyla kaydedilmesiyle önemli bir dönüm noktasına ulaştı. İki şirket; 8 Mart 2021'de tek şirket olarak faaliyetlerine devam etme kararı aldı. ams OSRAM bu birleşme ile emitör, sensör ve yazılım dahil olmak üzere tek kaynaktan eksiksiz optik sistemler sunabilecekler.

Çevik bir kültürle eşleşen ve optik çözümlerde öncü olan iki şirket, güçlü temeli, kanıtlanmış çeşitliliğe sahip bir yönetim ekibi ve derin mühendislik uzmanlığı ile de küresel bir yetenek tabanını içeriyor.

‘Bizim için Algılamak Hayattır’

‘Algılamak hayattır’’ prensibiyle hareket eden ams OSRAM, yolculukları daha güvenli hale getirmek için aralıksız şekilde çalışıyor. İletişimdeki günlük anları daha da zengin bir hale getirmeyi hedefleyen şirket, hayatı herkes için daha iyi hale getiren radikal uygulamalar için mühendislik çalışmalarına imza atıyor.