THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat koronavirüse yakalandı

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, koronavirüse yakalandı. Üç gün önce testi pozitif çıkan Bolat, hastalığı hafif geçirdiğini açıkladı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat koronavirüse yakalandı
THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat koronavirüse yakalandı
GİRİŞ 03.05.2022 21:26 GÜNCELLEME 03.05.2022 21:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat koronavirüse yakalandı.

Prof. Dr. Ahmet Bolat mesajında bir yandan Ramazan Bayramını kutlarken “Olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi.” Kanuni Sultan Süleyman’a ait bu sözleri hatırlatan son 3 gündür yaşadığım Covid süreci oldu. 4 ay öncesinde hatırlatma aşısı olduğum için hafif geçiyor. Halimi soran, bana şifa dileyen herkese teşekkür ederim. Bu vesileyle de Ramazan Bayramınızı tebrik eder, sıhhat, afiyet ve huzur içerisinde sevdiklerinizle bayram yapmanızı dilerim” dedi.

 

YORUMLAR 5
  • TÜRKALP 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım geçmiş olsun bir isteğim var sizden türk vatandaşlarına bilet fiyatlarını biraz daha ucuz yapsanız halkımız için güzel bir ayrıcalık olur türk halkı bunu hak ediyor
    Cevapla
  • Habib 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben hic asi olmadim , cok hafif atlattim. Neye gore biliyor baskan hatirlatma dozu nedeniyle hafif atlatiyor. Allah bilir .
    Cevapla
  • Sıradan Biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şifasını versin Biz Tgs calisanlarina ilk kez düşman olmayan değer veren maddi olarak ta destekleyen köle değil aidiyet duygusu hissettiren bilgili işinin ehli değerli bir yönetici
    Cevapla
  • Gurbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    Firsatcilar bilet fiyatlarina bakarmisiniz normal degil.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şafi sıfatıyla sifa ihsan eylesin
    Cevapla