Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken Pınarhisar hatırlatması

Pınarhisar'ın hayatında önemli yere sahip olduğunu belirterek cezaevi yıllarını hatırlatan Erdoğan, "Belediye Başkanlığını çok görenler 11 yıl başbakanlık, 8 yıla yakındır da cumhurbaşkanlığına şahitlik etmek zorunda kaldı" dedi.

GİRİŞ 30.04.2022 15:37 GÜNCELLEME 30.04.2022 16:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nden, Pınarhisar ve Çakıllı Çevre Yolları Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katıldı.

Pınarhisar'ın hayatında önemli yere sahip olduğunu belirterek cezaevi yıllarını hatırlatan Erdoğan, "Recep Tayyip Erdoğan'a Belediye Başkanlığını çok görenler 11 yıl başbakanlık, 8 yıla yakındır da cumhurbaşkanlığına şahitlik etmek zorunda kaldı" dedi.

Erdoğan Pınarhisar Cezaevi'nin, bir taş medreseye dönüştürüldüğünü açıkladı

Erdoğan'nın açıklamalarından satır başları:

Pınarhisar ve Çakılı çevre yollarının bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. 71 km'lik projenin önemli bir parçasını oluşturuyor. Ayrıca Bulgaristan'a giden trafiğin yükünü çeken bu güzergah üzerindeki yolların önemli bir kısmını tamamladık.

Yaklaşık 7.5 km'lik Pınarhisar ve 3 km'lik Çakıllı Çevreyollarıyla birlikte projenin 22 km2'lik kısmını hizmete vermiş oluyoruz.

BÜYÜK TASARRUF SAĞLAYACAK

Günlük trafiği 7 bin aracı bulan bu yoldaki seyahat süresinin 78 dakikadan 45 dakikaya inmesiyle vakitten yılda 93 milyon lira akaryakıttan 35 milyon lira tasarruf edilecek. Karbon emisyon miktarı 7 bin tondan fazla azalacak.

11 YIL BAŞKANLIĞIMA 8 YIL CUMHURBAŞKANLIĞIMA ŞAHİT OLDULAR

Bölgenin ekonomik ve kültürel dinamizminin artmasına katkıda bulunacak. Neresinden bakarsanız bakın ülkemiz ve Trakya için hayırlı bir hizmetin açılışını yapıyoruz. Benim dünyamda çevreyoluna açtığımız Pınarhisar'ın ayrı bir yeri var. Pınarhisar hayatımdaki en önemli dönüm noktalarından birini yaşadığım ilçedir. Vesayetin hukuk oyunlarıyla çarptırıldığımız hapis cezasıyla İBB görevinden haksız yere ayrıldıktan sonra cezanın infazı için Pınarhisar'a geldik. 1999 Temmuzunda Pınarhisar Cezaevi'nden ayrıldıktan yaklaşık 2 yıl sonra partimizi kurduk ve 3.5 yıl sonra iktidara geldik. Tayyip Erdoğan'a İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığını çok görerek hukuk oyunlarıyla ayağına çelme takanlar onun 11 yıl süren başbakanlığına ve 8 yıla yaklaşan cumhurbaşkanlığına şahitlik etmek mecburiyetinde kaldı. Bu dönemde İstanbul ile birlikte ülkemizin 81 vilayetine hizmet ettik. Recep Tayyip Erdoğan'a Belediye Başkanlığını çok görenler 11 yıl başbakanlık, 8 yıla yakındır da cumhurbaşkanlığına şahitlik etmek zorunda kaldı. Pınarhisar cezaevini milletimizle daha sıkı kucaklaşmak kendimiz geliştirmek geleceğe hazırlamak için bir taş medreseye dönüştürdük.

2053 HAZIRLIKLARINA DEVAM EDECEĞİZ

Pınarhisar çevre yolunun açılışı işte bize hayatımızdaki bu yolları hatırlattı. Onlar bilmiyorlardı ki en büyük hesap sahibi Allah'tır. Biz rabbimize yar olduk. Didindik, mücadele ettik, milletimiz tüm yolları açtı. Onca yıl İstanbul başta olmak üzere pek çok şehrimizde belediyeleri yönettik. Kasım 2002 seçimlerinden beri hükümet olarak ülkeyi yönetiyoruz. Trakya'nın herhangi bir ilçe ve mahallesindeki vatandaşımız meşrep ve geleceğinden korku duyacak bir durumla karşılaşmıştır? Milletimizin inancıma kültürüne kin duyan, fırsat bulduğu her yerde ve her durumda nefretini kusan bir kesim mevcuttur. Bu Ramazan ayında da mankurtların nefret suçlarına maruz kaldık. Biz bu ülkeye eser ve hizmet kazandırmayı sürdüreceğiz. Türkiye'yi 2023 hedefleriyle mutlaka buluşturacak, 2053 vizyonu hazırlıklarına devam edeceğiz.

YORUMLAR 6
  • mermerci 1 yıl önce Şikayet Et
    reise hergün duamda Allahım devletimi milletimi yönetenlere yanlışa imza atmasın ömrü uzun olsun
    Cevapla
  • MUHAMMET R ARSLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Pınarhisar Cezaevi medreseye dönüştürüldü,zulüm bitti.Öyle mi? Elazığ ruh hastanesinde,hemşirelere ufak bir itirazda hastaların bağlanarak dakikalarca dövüldüğüne gözlerimle şahidim.Atatürkün yaptırdığı taş binada,odaların kapısı kilitlenip,yazın sıcağında,pencereden içeriye belki hava girer diye,pencere önünü kapmak için boğuşan hastalar hala gözümün önünde.Topluca,herkesi çırılçıplak soyup,banyo yaptırıyoruz diye hortumlarla su fışkırtıldığına şahidim.Tuvaletimiz geldi diye yalvarırken kapıların açılmadığına,bize çay yasakken karşımızda gün boyu çay içen görevlilere şahidim.Zulmün asıl adı devlet.
    Cevapla
  • MUHAMMET R ARSLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Şuan içimdeki 2 yıllık ateş söndü.Böyle durumları Tayyip Erdoğan düşmanları anında değerlendirir,haber yapar.Fakat bu bana kendimi kalleş gibi hissettirirdi.Cumhurbaşkanımız da "Yine yalan haberdir" deyip önemsemezdi.Hastane yönetimi ise, diğer medyanın saldırısına uğramış rolü yapıp riyasına bir yenisini eklerdi.Hakkım devletime de,milletime de helal olsun.
    Cevapla
  • MUHAMMET R ARSLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda yayınladınız.Sağolun.Zamanında Savaş Ay tarafından gündeme getirilmiş galiba.Şimdi de buradan duyurabildik,şükür.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar seninleyiz reis
    Cevapla
  • muhalif 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam gece 2'de Arabistan'dan gelip öğleninde açılış yapıyor. Kim ne derse desin ben ömrümde böyle Başbakan da Cumhurbaşkanı da Belediye Başkanı da görmedim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle