Günlük ihracatta tarihi rekor! Bakan Muş açıkladı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ihracattaki başarının sürdüğünü belirterek, Türkiye'nin 29 Nisan'da sadece bir günde 1 milyar 956 milyon dolar ihracat yaptığını açıkladı. Muş ''Bu, Cumhuriyet tarihinde bir günde yapılan en yüksek ihracat" dedi.

GİRİŞ 30.04.2022 11:18 GÜNCELLEME 30.04.2022 13:01
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 2 milyar dolarla "günlük ihracat rekoru" kırıldı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sosyal medya hesabından Türkiye'nin ihracat rakamlarına ilişkin paylaşımda bulundu.

İhracatta başarı çıtalarının aşılmaya devam edildiğini vurgulayan Muş, "Türkiye, dün, sadece bir günde, 1 milyar 956 milyon dolar ihracat yaptı. Bu, Cumhuriyet tarihinde bir günde yapılan en yüksek ihracat. İhracatta artık farklı bir kulvardayız. İhracat, üretim, yatırım, istihdam demektir" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 24
  • efe 1 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar ihracat o kadar istihdam iş kapisi demek bizde hane halki ise katilim batinin cok gerisinde sonra niye gecinemiyoruz diyoruz. sigortalı sayısı daha cok artmali burada uretim ekonomisi modeli yani suanki model en onemli adimdir. doğru yoldayiz meyvesini ileride yiyeceğiz. ama halk gecici zenginlik isterse muhalefete yetki verebilir alirlar imf den parayi sonra geleceğimiz kararir.
    Cevapla
  • Aynen 1 yıl önce Şikayet Et
    Halk rakamlara değil cebine bakar!
    Cevapla
  • Burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben de bakıyorum rakamlara. Benim için devletin gücü kendi cebimden önce gelir.
    Cevapla
  • ekonomist 1 yıl önce Şikayet Et
    ben bakiyorum rakamlara , bende halk im. !!
    Cevapla
  • Kursad 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulkenin ihracatinin artmasina sevinemeyen ve asagilyan ne olabilir...? Herhalde akla ilk gelen sey haindir..! Hainler defolun her nerede rahat ediyorsaniz oraya gidin !!
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Her eleştireni hain ilan ederek iftira atıyorsunuz ama bunu düşünebilecek kapasiteye sahip olsaydınız zaten memleket bu durumda olmazdı. Milletin bu eksik verilerle kandırılmasını eleştiren birisi olarak hain lafınızı aynen size iade ediyor ve hakkımı helal etmiyorum.
    Cevapla
  • Abdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun..bu habere sevinemeyenler , ancak kendinize zarar olur baska bir sey degil.. kiskancliginizda ve kotulugunzde bogulun..!
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    LANETLİ kavimin çocukları hangi haberle mutlu olurlar acaba. Açım diye bağıran tipler devleti en çok soyanlardir. Kaçak elektrik kaçak su vergi kaçırma evrakta sahtecilik aklına ne gelirse tokatcilik yaparlar hükümete söverler kumar oynarlar paraları bitirip tayyipe söverler Tayyip'in soyledi evinin rızkını kumara arıya kıza bas diye . Allah sizi ıslah etsin. Gerçi inada inanmazsiniz ya ışıklar içinde uyuyun emi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle