Bakan Dönmez elektriği kesik abone sayısını açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'de bugün itibarıyla tüm abone gruplarında elektriği kesik abone sayısının 278 bin olduğunu açıkladı. Bu rakamın toplam abone içinde yüzde 0.6 (binde 6) olduğunu belirten Dönmez, ''Kılıçdaroğlu’nun 4 milyon hanenin elektriği kesikmiş gibi oluşturmaya çalıştığı söylem algıdır, manipülasyondur, çarpıtmadır'' dedi.

Bakan Dönmez elektriği kesik abone sayısını açıkladı
Bakan Dönmez elektriği kesik abone sayısını açıkladı
GİRİŞ 22.04.2022 13:46 GÜNCELLEME 22.04.2022 14:00
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun bugün 4 milyon hanenin elektriği kesikmiş gibi oluşturmaya çalıştığı söylem algıdır, manipülasyondur, çarpıtmadır. Bugün itibarıyla tüm abone gruplarında elektriği kesik abone sayısı 278 bindir. Bu da toplam abone içinde yüzde 0.6’dır" açıklamasında bulundu

YORUMLAR 25
  • burak 2 yıl önce Şikayet Et
    bu çağda elektrik kesilmesi nedir sayin bakanim sayi önemli degil yoksulluk var ama anlamiyorsunuz
    Cevapla
  • Bnb71 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu haklı hükümetin yapmassi gereken dağıtım şirketlerinden aldığı akılla yapıyor da bunu dağıtım şirketleri bin karı fazla demekki onların payını keserek indirime gidebilir bence
    Cevapla
  • Mete 2 yıl önce Şikayet Et
    4 milyon hane değil 278binmiş bunlara işyerleri dahil değildir umarim. Oturulmayan konut. Yazlikci konut. Hic odemeyecek konut. Düşsen 150bin bile kalmaz. Elektrik pahali ama elektrikle isinan banyo yapan cok tüketen insan var. Ķomür pahali 4 katina cikti söyleyen yok. Klima yakma dogal gaz yak.
    Cevapla
  • turgut 2 yıl önce Şikayet Et
    doğalgaz varda biz mi yakmıyoruz, doğalgazda pahalı.
    Cevapla
  • Vahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıcdaroğlunun elektriği kesilince herkes duyuyor.Vatandaştan kimin haberi var...
    Cevapla
  • Haber7 okuru. 2 yıl önce Şikayet Et
    Günlük değişebilen sayılar bunlar bakan bey. Pazartesi kesildi çarşamba borç buldu açtırdı mesela . Elektriksiz yaşanmıyor. Ama gelecek ayada yine kesilecek hem geçmiş ay borcunu ödemek zorunda hem de yeni gelen faturayı. Gerçek şu ki; elektrik çok pahalı. Yiyecek almak yerine elektriğe ödemek. Ne bileyim çocukların beslenmelerine engel olmak. Nasıl rahatca konuşuyorsunuz anlamıyorum.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü tuzları kuru, vatandaşın çektiği sıkıntıyı çekmiyorlar. Hadi çekmiyor, vicdan da yok ki empati yapsınlar. Yoksa sürekli asgari ücrete tarihi zam yaptık, halkımızı enflasyona ezdirmedik derler mi? 3 yaşında çocuğun inanmayacağı yalanları utanmadan, sıkılmadan her gün söylüyorlar da bir tanesinin yüzü kızarmıyor ama kabahatin büyüğü bunlarda değil, körü körüne destekleyen, arkasından gidenlerde. Hakkını arayanlara karşı şu 5 para etmez siyasileri savunuyorlar bir de. Doğrunun, yanlışın partisi olmaz ama bizimkiler değil takım tutar gibi iman eder gibi destekliyor partilerini. O yüzden yıllardan beri bir arpa boyu yol alamamışız ya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle