THY Genel Müdürü Ekşi'den 'uçakta maske' açıklaması

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, uçak içerisi ve havalimanlarında maske kullanım zorunluluğunun kaldırılması konusunda alınacak karardan memnun olacaklarını söyledi.

THY Genel Müdürü Ekşi'den 'uçakta maske' açıklaması
THY Genel Müdürü Ekşi'den 'uçakta maske' açıklaması
GİRİŞ 20.04.2022 14:39 GÜNCELLEME 20.04.2022 15:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Havalimanı'nda Routes World 2023 tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan THY Genel Müdürü Ekşi burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ekşi, "Uçak içerisinde maske kullanılmaması konusu tamamen düzenleyicilerin kararıyla oluyor. Türk Hava Yolları olarak hem ulusal otoritelerin hem de uluslararası otoritelerin verdiği kuralları en efektif şekilde uyguluyoruz. Biz de eğer şartlar müsait ise maskelerin kaldırılmasından memnun oluruz. Şu anda da dünyada bazı ülkelerde uçak içerisinde maske kullanımı zorunlu olmaktan çıkarıldı, tavsiyeye dönüştürüldü. Elbette yolcu konforu bakımından bunun çok daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz. İki yıl boyunca maske kullanmaktan yorulduk. Sağlık Bakanlığımızın önünde data var. İnşallah kapalı alanlarda havalimanlarında ve uçak içerisinde maske kullanımına gerek yok noktasına gelmiştir. Bu karar alınırsa büyük memnuniyet duyarız" dedi.

YORUMLAR 4
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilim kurulu kimki bana maske taktırsin...bakanın genelgesi bakanı ve bakanın emrinde çalışan personeli bağlar bizi ağlamaz anayasada mi var maske tak diye meclis kanun mu çıkartmış ee..çay içerken uçakta maske çıkartıyor 1 saat sizin ben olan akkiniza yada nasıl biat etmissesniz küresel şeytana ..
    Cevapla
  • boş konuşanlar 1 yıl önce Şikayet Et
    sen ve senin kafalar yüzünden memlekette 3 yıldır bir türlü geçmiyor bu korona illeti ; devlet amir hükmü ile yasaklama yetkisi var ve millet buna uymadı zamanında uyulsa geçen sene bitmişti
    Cevapla
  • Sami 2 yıl önce Şikayet Et
    O zaman git dağın başında yaşa. Sen hasta olunca devlete yük olursun devlet de halkın verdiği vergiler ile ayakta durur. Efelik yapmak anayasada var mı?
    Cevapla
  • sems 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın genel müdür sizce kapalı alanlarda şartlar buna elverişli mi.
    Cevapla