ABD'den yeni seyahat kararı: Aralarında Türkiye de var!

ABD, aralarında Türkiye'nin de olduğu 90 ülkeyi koronavirüs nedeniyle seyahat edilmesi tehlikeli uçuş noktaları listesinden çıkardı.

ABD'den yeni seyahat kararı: Aralarında Türkiye de var!
ABD'den yeni seyahat kararı: Aralarında Türkiye de var!
GİRİŞ 19.04.2022 07:48 GÜNCELLEME 19.04.2022 18:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kovid-19 ağır ağı dünya gündeminden çıkmaya devam ediyor. Virüsün yayılmaya başladığı günlerde uygulanmaya başlayan tedbirler bir bir kalkıyor.

Damarlarını kopardık: Türkiye'den başka bir tek ABD yapabiliyor, operasyonda Fransa detayıDamarlarını kopardık: Türkiye'den başka bir tek ABD yapabiliyor, operasyonda Fransa detayı

Son dakika: ABD'den Türkiye ile ilgili dikkat çeken 'F-35'  açıklaması: Bu bir fırsat...Son dakika: ABD'den Türkiye ile ilgili dikkat çeken 'F-35' açıklaması: Bu bir fırsat...

Son dakika... Erdoğan'dan Filistin hamlesi: Herzog'u arayıp şartını sunacak!Son dakika... Erdoğan'dan Filistin hamlesi: Herzog'u arayıp şartını sunacak!

Son karar ABD'den geldi. ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC), Türkiye dahil 90 ülkeye seyahat uyarısı seviyesini dörtten üçe düşürdü.

Aşısız ABD'lilerin, üçüncü seviyede bulunan ülkelere seyahat etmesi önerilmiyor.

Son dakika haberi... Cep telefonu satışında ÖTV mahrahları artırıldı: Fiyatlar düşecek!Son dakika haberi... Cep telefonu satışında ÖTV mahrahları artırıldı: Fiyatlar düşecek!

FETÖ’nün TSK yapılanmasına operasyon: 99 isim hakkında gözaltı kararıFETÖ’nün TSK yapılanmasına operasyon: 99 isim hakkında gözaltı kararı

Bu kategorideki ülkeler arasında Türkiye'nin yanı sıra İngiltere, Fransa, İsrail, Yunanistan, İtalya, İspanya, Avustralya ve Japonya gibi ülkeler de var.

YORUMLAR 3
  • AHMET FURKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Tiyatroya bak. Kendi ülkene bak sen en cok ölümlerde ilk sıralardasın. Amerika'dan turist gelse ne yazar gelmese ne yazar.
    Cevapla
  • Hüsamettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Koronavirus yok ama biz kendilerini çok severiz, ona göre gelsinler.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en tehlikeli devletleri İsrail ve ABD şeytanlarıdır
    Cevapla