Alman devi Deutsche Bank'tan kritik FETÖ kararı! Takma isimle ağlamaya başladılar

FETÖ, Almanya'da hiç beklemediği bir darbe aldı. Alman devi Deutsche Bank, FETÖ'nün ülkedeki 3 kritik ismin banka hesabını kapattığını bildirdi.

GİRİŞ 14.04.2022 13:36 GÜNCELLEME 14.04.2022 13:44
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

FETÖ'cüler Almanya'da hiç beklemedikleri bir hareketle karşı karşıya kaldı. Alman Deutsche Bank, uluslararası finansal bilgi veri tabanı World Check'te kayıtları bulunan FETÖ'nün önde gelen 3 ismin banka hesaplarını kapattı.

HESAPLARIN KAPATILDIĞI FETÖ'CÜLERE YAZILI OLARAK BİLDİRİLDİ

Almanya'nın en büyük bankası olan Deutsche Bank, hesapların kapatıldığını FETÖ'cülere yazılı olarak bildirdi. Böyle bir kararı beklemeyen FETÖ'cüler mağdur rolüne bürünüp, Alman basınına ağladı.

ALMAN BASININA AĞLAYAN FETÖ'CÜLER İÇİN TAKMA İSİM KULLANILDI

İlk etapta üç FETÖ'cünün hesabının kapatıldığını yazan Alman Die Welt gazetesi, bir FETÖ'cünün açıklamalarına da yer verdi. Ancak kişilerin isimleri yazılmadığı gibi, sadece birinin takma ismi kullanıldı. Bir şahıs için "Murat Demir" takma ismi kullanılırken hesapları kapatılan 3 FETÖ'cünün, Aralık 2021'den beri Türkiye'nin kara listesinde yer aldıkları kaydedildi.

TÜRKİYE'NİN BASKISI ETKİLİ OLDU

Haberde, Türkiye'nin baskısının etkili olduğu ve bu baskı nedeniyle Almanya'daki FETÖ'cülerin hesaplarının kapatıldığı da iddia edildi.

KAYNAK: SABAH AVRUPA
YORUMLAR 61
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala içimizde bu hainler kripto çok
    Cevapla
  • neyse o 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu iblis kılıklı mahlukatlar bulundukları her yeri karıştırırlar ele geçirmeye çalışırlar talan ederler bunu bütün dünya yakında anlayacak
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Söylenenlerin hepsi hikaye alman istihbaratı bunları kullanıyor pentakondan sonra alman istihbaratı bunu hep yapar
    Cevapla
  • meraci83 2 yıl önce Şikayet Et
    Baş münafık ve paryaları hala sahipleri tarafından beslenmeye devam ediyor. Ara sıra böyle haberler çıksa da zamanı geldiğinde tekrar kullanılmak üzere koruyup kolluyorlar, it gibi besliyorlar.Bu devletlerde sözde insan hakları savunucusu ülkeler.Umarım gün gelir beslediği bu itlerin saldırılarına maruz kalırlar.
    Cevapla
  • malkoçoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Şeytanın ete kemiğe bürünmüş hali Şeytanı merak eden bu soysuza baksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle