Mobil tarifelere yüzde 52.5 zam geldi

BTK'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre mobil şebekelerden yapılan yurt içi aramalara yüzde 52.5 oranında zam yapıldı.

Mobil tarifelere yüzde 52.5 zam geldi
Mobil tarifelere yüzde 52.5 zam geldi
GİRİŞ 09.04.2022 10:11 GÜNCELLEME 09.04.2022 10:11
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

Mobil iletişimde uygulanan ücret tarifesinde değişikliğe gidildi. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) internet sitesinde yer alan ve BTK’nın Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kurul kararına göre mobil şebekelerden yapılan yurtiçi aramalarda azami ücret 87.53 kuruştan 1.23 TL’ye yükseldi. 

Habertürk'ün aktardığı habere göre, bu ücret geçen yıl 1 Nisan’da 80.64 kuruş idi. Diğer bir ifadeyle yurt içi aramalarda azami ücretinin dakikası son bir yılda yüzde 52.5 artmış oldu.


KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 128
  • Yeter 2 yıl önce Şikayet Et
    Zam zam zam zam da zam Kim gelirse gelsin başa düzeltemez ben söyleyim. Ötv ve MTV alınmasın
    Cevapla
  • gazver 2 yıl önce Şikayet Et
    ondan sonra kalkmışlar domatesin kilosu 25 tl oldu diyorlar,
    Cevapla
  • Kurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Bı sen eksiktin tamam oldu
    Cevapla
  • Millet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlis yapanin tum mal varligina el koyup halka bedavadan dagitmali cezayla olmuyo bu isler firma sahipleri cezalari milletten cikartiyo buda devletin kasasina ve firma sahipleri kazaniyo millete yansitip duruyosunuz
    Cevapla
  • Ahmet oz 2 yıl önce Şikayet Et
    Reisimiz bunları dikkate alsın,emeklilere kimisine yüzde yirmibeş,kimisine yüzde otuz, iletişim e yüzde elli, böyle olmamalı,meydanı boş bulmasınlar,istedikleri gibi zam yapıyorlar,alım gücü ortalama%150 azaldı,seçimde çok oy kaybedersiniz iç piyasaya hakim olun.asgari ücrete verdiğiniz zam hiç oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle