Tepki çeken olay! Ankara'da yol kenarına atılmış yüzlerce çuval soğan bulundu

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan bir iş yerinin önüne yüzlerce çuval soğan atılmış halde bulundu.

GİRİŞ 04.04.2022 20:00 GÜNCELLEME 04.04.2022 23:48
Bu Habere 192 Yorum Yapılmış

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan Kavaklı Mahallesi’ndeki sanayi sitesinde yol kenarında yüzlerce çuval soğan bulundu.

Başkent’te yol kenarına atılmış yüzlerce çuval soğan bulundu

Kavaklı Mahallesi muhtarının ihbarı üzerine bölgeye gelen zabıta ve jandarma ekipleri, dükkan sahibinin çevreyi kirlettiği gerekçesiyle tutanak tuttu. İddialara göre dükkanın ruhsatsız olduğu belirtildi.

Başkent’te yol kenarına atılmış yüzlerce çuval soğan bulundu

Çevre sakini Sami Çakır şu ifadelere yer verdi:

“Şanlıurfa'dan sarımsak getiriyorlar, Tokat’tan sarımsak alıyorlar. Oralardan da soğanları getiriyorlar, kamyonlarla tırlarla burada pazarcılara satıyorlar. Kötülerini atıyorlar.”

Geçtiğimiz günlerde Çorum'da tonlarca soğan yol kenarına dökülmüştü;

Daha önce de fiyatlar artsın diye tonlarca sebze meyveyi çöpe atmışlardı;

Geçen yıl Ataşehir Sebze ve Meyve Halinde kasalarda bulunan sebzelerin çöp kamyonuna atıldığına ilişkin görüntüler büyük tepki çekmişti;

YORUMLAR 192
  • Vatandaş. 2 yıl önce Şikayet Et
    Yetkililer göreve en ağır cezayı versin...
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Abdülhamit iktidarının son yıllarında hiç bir memura söz geçiremiyordu. Koca imparatorluk paramparça oldu. Tarih tekerrür mü ediyor ne!
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bir kaç tane stokçunun kafasına turşu sıkıp, yol kenarına atılan soğan çuvallarının üzerine uzatsa sorun anında kökten çözülür, halkı ayaklandırma planı çöker, ülke genelindeki zam fırtınası anında biter, fiyatlar düşer, 80 milyon insan huzura kavuşur.
    Cevapla
  • şehit kardeşi 2 yıl önce Şikayet Et
    birileri bu alçaklara dur demeli yeter nerde devletin görevlileri yazıktır günahtır bu güzel ülkemin üzerinde oynanan oyunları görelim...
    Cevapla
  • Akaryakıt kontrol 2 yıl önce Şikayet Et
    Sebze nakliyesi devlet eliyle tüm illere yapılmalı. Ürünlere nakliye binmeden kontrollü satış yapılmalı. %18 vergi geri getirilerek nakliye ve denetim giderleri karşılanması için kullanılmalı. Çiftçiler devletin belirlediği noktalara ürünleri getirmeli. Bakalım o zaman paramız nasıl değerleniyor. Çifçiye tarlada mazot desteği ve gübre desteği verilmeli. Ekmeyenlere ceza verilmeli. Gerekirse topraga el konulmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle