AnadoluJet, yurt dışında 7 yeni noktaya daha uçuş başlatıyor

Türk Hava Yollarının (THY) alt markası AnadoluJet, yaz sezonunda düzenleyeceği operasyonlar kapsamında yurt dışında 7 yeni noktaya daha uçuş başlatacak.

AnadoluJet, yurt dışında 7 yeni noktaya daha uçuş başlatıyor
AnadoluJet, yurt dışında 7 yeni noktaya daha uçuş başlatıyor
GİRİŞ 03.04.2022 15:46 GÜNCELLEME 03.04.2022 16:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AnadoluJet, yurt dışında 7 yeni nokta ile uçuş ağını genişletiyor. THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, AnadoluJet, nisan ayı itibarıyla İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Bodrum'dan yurt dışındaki 7 noktaya daha uçarak, haftada toplam 31 sefer düzenleyecek.

AnadoluJet, Antalya'dan İngiltere Birmingham'a 4, aynı kente 20 Haziran'dan sonra 7, Almanya'nın Frankfurt şehrine 7, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan (SAW) İtalya'nın Bergamo şehrine 7, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye 3, Bodrum'dan İsveç'in başkenti Stockholm'e 1, Ankara'dan Belçika'nın başkenti Brüksel'e 3 ve İzmir'den Lübnan'ın başkenti Beyrut'a 3 frekans haftalık uçuş gerçekleştirecek.

Yurt dışı uçuşlarına 2020 itibarıyla başlayan AnadoluJet, bu yaz icra edeceği tüm turizm odaklı uçuşlarda ise 39 noktadan Akdeniz ve Ege'deki tatil noktalarına haftalık 248 frekans uçuşla turist taşıyacak.

AnadoluJet misafirleri, 31 Mayıs'a (dahil) kadar satın alacakları biletlerde 31 Temmuz'a (dahil) kadar değişiklik yapma hakkına sahip olacak.

YORUMLAR 1
  • Kamil kaplan 2 yıl önce Şikayet Et
    Iyi gunler lutfen bu yorumumu ilgili butun kurumlar ve cimere iletebilirmisiniz ben fransanin lyon sehrinde ikamet ediyorum turkiyede ise ankarada nasil oluyorda baskentimize direkt ucus yok baskentimize haksizlik ayni zamanda hic yakismiyor lutfen en kisa zamanda duzeltin benim gibi binlerce kisi bunu arzu ediyor lutfen sayin cumhurbaskanim geregini yapin
    Cevapla