18 Ayda Türkiye’nin En İyi İşvereni Oldu

Dünya genelinde insan kaynakları stratejileri ile öne çıkan şirketleri belirleyen ‘Great Place to Work'un, 2022 araştırmasına göre online araç kiralama platformu miniyol.com, ‘Small’ kategoride 'Türkiye'nin En İyi İşverenleri Listesi’nin ilk sırasında yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

18 Ayda Türkiye’nin En İyi İşvereni Oldu
18 Ayda Türkiye’nin En İyi İşvereni Oldu
GİRİŞ 31.03.2022 15:22 GÜNCELLEME 31.03.2022 15:22

30 yılı aşkın süredir dünya çapındaki en iyi işverenleri belirleyen Great Place to Work Enstitüsü, 2022’nin en iyi işverenlerini açıkladı. Enstitü tarafından düzenlenen araştırmaya çok sayıda şirket katılırken, henüz 18 aylık bir girişim olan online araç kiralama platformu miniyol.com, ‘Small’ kategoride 1’nci seçilerek, Büyük bir başarıya imza attı.  75 farklı araç kiralama firmasına ait 70 binden fazla araç alternatifi ile 400’den fazla lokasyonda hizmet veren firma,  güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhu gibi konularda enstitü tarafından yapılan Trust Index anketi neticesinde ödülün sahibi oldu.

“Şirketin En Önemli Yapı Taşını Çalışanlar Oluşturuyor”

18 aylık bir girişim olan marka adına ödülü alan Kurucu Ortak Ömer Faruk Çelik, başarıya giden yolu şu sözlerle açıkladı: “ Bu ünvanı şirketimizin almasına katkıda bulunan her bir yol arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir şirketin en önemli yapı taşını çalışanları oluşturuyor. Onların mutluluğu işin en önemli kısmını oluşturuyor.  Biz de insan kaynakları stratejimizi oluştururken her zaman ‘Önce İnsan’ diyerek çalışan memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Büyük başarılara imza attığımız bir önceki girişimimizde de bu durum böyleydi. Çalışanlar, şirketin değerlerini dış çevrelere yansıtırken, kurumun vizyonunu de temsil eder. Pandemi döneminde kurulan, online