Tabelalardan OGS siliniyor

Otoyol ve köprü geçişlerinde, 1 Nisan 2022 tarihinden itibaren Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) yerini Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) 'ne bırakıyor.

Tabelalardan OGS siliniyor
Tabelalardan OGS siliniyor
GİRİŞ 31.03.2022 13:30 GÜNCELLEME 31.03.2022 13:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sistem değişikliği kendisini tabelalarda da gösterdi. Bugün sabahın erken saatlerinde, ICA Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu İşletmesi ekipleri Avrupa yakasındaki gişelerde çalışmalara başladı.

Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki gişelerde yer alan tabelaların üstündeki OGS çıkartmaları, sökülerek yerlerine HGS çıkartmaları yapıştırılıyor.

Dönüşüm süreci içerisinde Anadolu yakasındaki tabela değişim çalışmaların tamamlandığı öğrenilirken, Avrupa yakasındaki çalışmalarında bugün itibariyle tamamlanması bekleniyor.

Gişelerde ise elektronik sistem, 1 Nisan'a geçildiği 00.00 saatinde otomatik olarak iptal edilecek.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Aga tabelayı sökün Zaten seçenek yokki
    Cevapla
  • demirci 2 yıl önce Şikayet Et
    yapılan bu değişiklikle bankalardan 200 tl gibi bir rakama aldığımız ogs cihazları iptal odu. bu cihazların parasını banka iade etmiyor. kendilerine cihaz paralarının iadesi için yetki verilmediğini söylüyorlar. milyonlarca osg cihaz mağduru var, bu paraların hepsi bankalara kalacak bakanlığımızın bu konuda (cihaz paralarının iadesi konusunda) yardımcı olmasını istiyoruz.
    Cevapla