İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Hızray' fiyaskosu! 38 vaatin 33 hala gerçekleştirilmedi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan' Hızray Projesi' için yeni bir açıklama geldi. 2021 yılında "Hızray ile ilgili yakında bir lansman yapacağız" diyen İmamoğlu, aynı açıklamayı 2022'de de tekrarladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Hızray' fiyaskosu! 38 vaatin 33 hala gerçekleştirilmedi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Hızray' fiyaskosu! 38 vaatin 33 hala gerçekleştirilmedi
GİRİŞ 29.03.2022 12:42 GÜNCELLEME 29.03.2022 12:44
Bu Habere 214 Yorum Yapılmış

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik Planı (SKHP) tanıtım toplantısı İPA Florya Kampüsü'nde yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tarihi Yarımada'ya araç girişini sınırlandırmak ve girenlerden daha fazla ödeme almak gibi yöntemler planladıklarını söyledi.

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı: Hızray tam bir fiyasko! Kılıf hazırlanmış, minare çalınmış...Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı: Hızray tam bir fiyasko!

"HIZRAY İLE İLGİLİ YAKINDA LANSMAN YAPACAĞIZ"

Konuşmasında kentin kuzey-güney aksındaki metro hatlarını ve İstanbul'u doğudan batıya bağlayacak Hızray'ın "yıldız" projeleri olduğunu ifade eden İmamoğlu, şunları kaydetti:

"Hızray ile ilgili yakında bir lansman yapacağız. Özetle sizlere şunu söylemek isterim, bu ekspres hattımız sade İstanbul'u bir uçtan diğer uca bağlamayacak, aynı zamanda İstanbul'un 3 havaalanını da birbirine bağlayacak. Yaklaşık 6 milyar dolara mal olacak bu projenin ihale hazırlık dokümanları yıl sonuna hazır edeceğiz"

AYNI AÇIKLAMAYI 2021'DE DE YAPMIŞTI!

İstanbul Yüksek Hızlı Metro Projesi'nin ihalesi 2021 yılında yapılacak. İBB Başkanı İmamoğlu, "Hedefimiz bu projeyi, 2021'in ilk 6 ayında, Meclis'in ve yetkili kurumların izinlerini alacak hazır hale getireceğiz" demişti

Ekrem İmamoğlu'nun vaatleri ve yaptıkları! Tek tek incelendi: İşte sonuçEkrem İmamoğlu'nun vaatleri ve yaptıkları! 

38 VAATTEN 33 HALA GERÇEKLEŞTİRİLMEDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerde İstanbulluya verdiği sözleri bir türlü tutmadı. Ekrem İmamoğlu, o dönemde İstanbullulara 38 vaatte bulunmuş ancak bugüne kadar 33'nü hala gerçekleştirmemiş durumda.

İşte İmamoğlu'nun vaat ettiği ancak bugüne kadar gerçekleştirmediği projelerden bazı örnekler:

YORUMLAR 214
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizde çok şey istiyorsunuz adam vaaat etti yapacağım demediki ve yapmıyor sadece konuşuyor
    Cevapla
  • Şakacı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce otobüslerin bakımını yaptır. Senin ne yapacak gücün nede bütçen var ibb'yi borç batağına soktun ben yapacaktım yaptırmadılar algısına oynuyorsun reklam çocuğu.
    Cevapla
  • isa 2 yıl önce Şikayet Et
    Reklamlar dan para kalırsa lansmanini gerçekleştirir. Yani İstanbul´un isi biraz zor.
    Cevapla
  • A günay 2 yıl önce Şikayet Et
    Hızray biraz zor, sen ancak vahray veya tühray yaparsın
    Cevapla
  • VATANDAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    BİR TERCİH YAPACAĞI SIRADA EKREM, İNGİLİZ BÜYÜKELÇİSİ Nİ TERCİH ETTİ, SİZ BİR TERCİH YAPACAĞINIZ SIRADA, EKREM 'i mi TERCİH EDECECEKSİNİZ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle