Cumhurbaşkanı Erdoğan "Asrın en önemli zenginlik kaynağı petrol falan değildir, tarımdır. Tarımı çok önemsiyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat'ta "Çiftçi Buluşması" programı kapsamında çiftçilerle bir araya geldi.

Toplantıya katılan çiftçilere teşekkür eden Erdoğan, şunları kaydetti: "Bütün soru sahibi kardeşlerim bizleri çok çok mutlu eden, memnun eden sorular sordular. Biz, sizler gibi kardeşlerimiz, çiftçilerimiz olduktan sonra bu toprakların hakkını ödeyemeyiz. Unutmayın, ne varsa toprakta var. Topraktan geldik yine toprağa gideceğiz. Onun için toprak kadar verimli bir varlık olamaz. Asrın en önemli zenginlik kaynağı petrol falan değildir, tarımdır. Tarımı çok önemsiyorum. Tarımın sizler birer mihmandarısınız. Hayvancılıkta, tarımda atacağımız adımlarla, Vahit Bey sizlerle hemhal olacak. Bu topraklar Türkiye'yi ayağa kaldıracak."

Yorumlar 100 Yorum Var
  • gökhan 28.03.2022 09:02
    önemsediğiniz için tarım ürünleri fahiş fiyatta üretim yok hersey ithal
  • Muzaffer ÇELİK 27.03.2022 16:57
    Tokat ın gelişmesi sanayileşmesi Çamlıbel tüneli ile, Turhal ,Tokat demiryolu hattını Çamlıbel ,Yıldızeli ne bağlar isek ve Çamlıbeldeki onbirbin dönüm hazine arazisine büyük parselli OSB kurulursa Tokat ta üretilen ürünler doğu ,batı, güney ,kuzey yönünde danyanın her yerine ulaşım ağları ile örülmüş ulaşım ve alt ,üst yapı sorunları çözülmüş dinamik bir şehir olur. Muzaffer ÇELİK
  • Oki 27.03.2022 16:35
    Çiftçiye tüm destek çekilsin.citci belgesi olan.arazi beyanına göre vergisiz gerekirse indirimli mazot gübre alsın.kupe desteği alıp kestirdiği hayvanı sistemden dusurmuyo.mazot gübre desteği alıp tarlayı ekmiyo.hazine arazileri ekme garantisi karşılığı kiraya verilsin.modern seracılık ve besicilik yapanlara ücretsiz kullanımına verilsin.acilacak işletmelerden üç yıl vergi ve SGK pirimi alınmasın.
  • saga 27.03.2022 16:15
    Sayın Reis lütfen tarım arazilerine ve zeytin ağaçlarına dokunmayın
  • Xyz 27.03.2022 16:03
    Tarım ve Hayvancılıkta asrın reformunu gerçekleştirmez iseniz çiftçilik biter!Mazot gübre ve yem fiyatlarını aşağı çekin hayvancılık zaten bitmek üzere köylü çiftçi kavramı bitti.Metropollerden köye geçiş yapamazsanız en kısa sürede hayvancılık tamamen biter
Daha fazla yorum görüntüle