Doğal gazda yüzde 40 kesinti olacak mı? Açıklama geldi

Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) bazı yayın organlarında çıkan sanayilerde kullanılan gazda yüzde 40 oranında azalmaya gidileceğine yönelik haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 25.03.2022 10:58 GÜNCELLEME 25.03.2022 10:58
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Gündeme gelen iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, "Herhangi bir kısıntı/kesinti uygulaması söz konusu değildir" ifadeleri kullanıldı.

BOTAŞ sanayicilerin kullandıkları doğal gazı yüzde 40 daha az tüketmeleri konusunda uyarı yapıldığına dair yayınlanan haberler üzerine açıklamalara bulundu.

"KESİNTİ UYGULAMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Yapılan açıklamada gündeme gelen iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Bazı medya organlarında iddia edildiği gibi Kuruluşumuz tarafından sanayi tesislerine herhangi bir kısıntı/kesinti uygulaması söz konusu değildir." ifadeleri kullanıldı.

 

YORUMLAR 16
  • Faruk 5656 2 yıl önce Şikayet Et
    Zamana ayak uyduramayan chp zihniyeti eski politik düşünceleri asparagas haberleri iftira yalan haber peşinde chp shp döneminde kurşun kalem yoktu çizgili defter bilgisayar fiyatınaydı köşeleri kıvrilmasın diye ataş koyardık. Şimdi cep telefonu bilgisayar. Ğuncellenin artık yapay zeka robot ssk genel müdürlüğü yapıyor. Kimsede sgk genel mud adını bilmiyor. Demekki hesap tamam herşey yolunda külahta adı şanı olmayan iki hapla sgk yı batırdın. Ilaç kuyruğu fark para yatırma kuyruğu doktor sıra alma muayene kuyruğu utanmadan sikılmadan cumhur makamına takılsın adamlar seni gaza getiriyorlar. Senden kurtulmak için sakın ha aday olma gelme otuna kemal
    Cevapla
  • Analizci 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanayiciler GES veya RES kursun
    Cevapla
  • Aklı Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Konutlarda tüketim çok fazlasıyla düşmeye başladı. ayrıca 4 milyar metreküp Azerbaycandan ilave gaz geliyor. LNG ve yeraltı depolarında hala %50 seviyesinde doğalgaz var. Şu anki arz talepten ziyadesiyle fL. olabilir asparagas haber yapılır anlarız ama bu asparagas da değil chp cehaleti.
    Cevapla
  • Cihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde doğalgaz hattı yok.Tüp ve kömür kullanıyorum.Benim derdim evlerde kullanılan doğalgaza zam yapılmıyor.Sanayi doğalgazına ise zam yapılıyor.Acaba diyorum evlerdeki kullanılan doğal gaz zam maliyeti sanayi doğal gazınamı yansıtılıyor.Durum böyle ise evlerde doğal gaz kullananların zam maliyetini sanayi ürünü aldiğimda ev doğal gaz zam maliyetlerine bendemi ortak oluyorum.Doğal gaz maliyet fiyatlarını bilen varsa beni bilgilendirirseniz çok iyi olur.
    Cevapla
  • Zeynel 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaa arkadaş zaten pahalılıkta milletin canı burnunda bi de bu kesinti yalanlarını sosyal medyada paylaşan hainlerle uğraşılıacak ne meraklısınız ülkenin kötüleşip batmasına sanki şimdiye kadar burda yaşayıp kazanmamış lar gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle