Karaismailoğlu tarih verip açıkladı: Bir sürprizimiz var

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sosyal medya hesabından heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

Karaismailoğlu tarih verip açıkladı: Bir sürprizimiz var
Karaismailoğlu tarih verip açıkladı: Bir sürprizimiz var
GİRİŞ 25.03.2022 00:42 GÜNCELLEME 25.03.2022 01:23
Bu Habere 178 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun geçtiğimiz hafta açılan ve bugün açılacak Tokat Havalimanı'yla ilgili yaptığı paylaşımı heyecana neden oldu.

'PAZARTESİ GÜNÜ SÜRPRİZİMİZ VAR'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karaismailoğlu, ''6 gün önce 1915 Çanakkale Köprüsü’nü açtık, yarın Tokat Havalimanı’nı açıyoruz, pazartesi günü de bir sürprizimiz var. Durmak yok!'' ifadelerini kullandı.



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 25 Martta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek Yeni Tokat Havalimanı'nında incelemelerde bulundu. Karaismailoğlu, yetkililerden bilgi aldı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 178
  • Hekımoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin eleştirilerinizi yapın bakalım görüp göreceğimiz tayiple sınırlı ondan sonra bol bol heykel görürüz üstüne çıkar belki uzayada gideriz o zaman ah vah bir işe yaramaz
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Pazartesi Sivas Ankara hızlı Tren projesi seferleri başlayacak
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Pazartesi Sivas Ankara hızlı Tren projesi seferleri başlayacak
    Cevapla
  • Metin Güner 2 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli menderese, Vatan Caddesine , Beşiktaş hacıosman Yolu için Hava alanımı yapıyorsun Burayı hangi araç kullanacak dediler yetmiyor.. ... Rahmetli Özala Çevre yolları için, Hava alanımı Yapıyorsun diye eleştirdiler, Aynı Terraneyi Soylediler Yetmiyor..... Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve çevre yolları Zengine Yapılıyor diye İtiraz ettiler... Sonuçta, Ücretine ve Yola O günden beri En çok İtiraz edenlerde Zenginler... Garip Bir durum da , İkinci koprü yapılırken Köprüuü Yaptırmayız diye itiraz eden O dönemki Solcu Gecekondu Sahipleri ( beşiktaş Belediyesi Hudutları içinde ) Hepsi Çok katlı apartmanlar ile Köşelik oldular..
    Cevapla
  • Sadık 2 yıl önce Şikayet Et
    Havaalanı olsa ne olur zafer havaalanı buradan Antalya'ya bilet 709 lira varış 7,5saat sanki öküz arabasinla gidiyorsun uçağa çabuk gidelim diye binilir
    Cevapla
  • Safa 2 yıl önce Şikayet Et
    Dostum sen binme .Her ile lazım isteyen binsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle