Bakan Dönmez'den müjde gibi paylaşım! Dünyaya örnek olacak proje

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisi ile ilgili son görüntüleri paylaştı. Dönmez ayrıca Karadeniz gazıyla ilgili heyecanlandıran açıklamada bulundu.

GİRİŞ 22.03.2022 21:07 GÜNCELLEME 22.03.2022 22:21
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den heyecanlandıran bir paylaşım daha geldi.

Bakan Dönmez, Twitter hesabından Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisi’ndeki incelemelerine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.



'HEDEFİMİZ KARADENİZ GAZINI MİLLETİMİZLE BULUŞTURMAK'

Hedefin Karadeniz gazının 2023 yılında milletimizle buluşturmak olduğunu belirten Bakan Dönmez, ''Bittiğinde dünyada örnek gösterilen mega projelerden biri olacak Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hedefimiz 2023’ün ilk çeyreğinde Karadeniz gazını milletimizle buluşturmak.'' ifadelerini kullandı.

'İKİ AY İÇİNDE İKİ KATINA ÇIKACAK'

Karadeniz gazını karaya taşıyacak borular hakkında da bilgi veren Bakan Dönmez, “Boru sevkiyatında da yüzde 60'lara ulaştık. İnşallah haziran ayı gibi boru sevkiyatımız tamamlanmış olacak. Belki haziran veya temmuzda da derin deniz tarafında boru yerleştirme işlemlerine başlayacağız. Proje bittiğinde dünyanın da örnek gösterilen mega projelerden birisi olacak” diye konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 77
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok zor ama yinede iyi düşünelim .
    Cevapla
  • İstanbullu 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyeti kara ve deniz sınırlarında enerji kaynaklarına ulaşmak için milli seferberlik ruhu ile arama yaparken, diğer yandan dünyada enerjisi tespit edilmiş olan ülkelerle ikili anlaşmalar sonucu ülkemizin yıllık petrol ve doğalgaz ihtiyacını karşılamış olursak her yıl enerji için 50 milyar dolar paramız kendi ekonomimiz içerisinde kalacak kısa zamanda yüksek büyüme oranları ile 2023-2053-2071 hedeflerimize hızla ulaşmış olacağız inşaallah,...
    Cevapla
  • kahrol chpkk 2 yıl önce Şikayet Et
    masallah ne hizmetler yaptiniz vatanimiza...birileri hala heykel diksin dursun...
    Cevapla
  • Bolulu 2 yıl önce Şikayet Et
    Sıkışınca gaz çıkarıyorlar diyenlerin suratını görmek isterim.
    Cevapla
  • Toprak 2 yıl önce Şikayet Et
    Şurda ki insanların devleti için kafa yorup çare ürettiğinın 10/1 kadar bile muhalefet gemiyi delmeyi bırakıp çare üretse bu ülkeye kimse yetişemez...halimize ağlayalımmı gülelimmi bilemedin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle