TİM'den, Uluslararası Makine Fuarı'nda zabıtaların teftiş girişimine tepki

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Bakırköy Belediyesine bağlı zabıtalar tarafından Uluslararası Makine Fuarı'na yapılan teftişi kınadı.

TİM'den, Uluslararası Makine Fuarı'nda zabıtaların teftiş girişimine tepki
TİM'den, Uluslararası Makine Fuarı'nda zabıtaların teftiş girişimine tepki
GİRİŞ 20.03.2022 03:24 GÜNCELLEME 21.03.2022 20:19
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

TİM'in Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Bakırköy Belediyesine bağlı zabıtaların yaptığı teftiş "uluslararası fuara baskın" olarak nitelenerek şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizin kalkınması için gece gündüz demeden ihracatı artırmak için çalışırken, Bakırköy Belediyesi zabıtalarının yurtdışından Türkiye’ye gelen yabancı firmaların gözleri önünde uluslararası fuarlara baskınlar düzenlemesini 100 bini aşkın ihracatçının tek çatı kuruluşu olarak kınıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin fedakar ihracatçılarına, yabancı yatırımcıların gözü önünde Bakırköy Belediyesi tarafından yapılan bu elim hadisenin tekrar etmemesini 100 bini aşkın ihracatçımız adına temenni ediyoruz."

Paylaşımda, ayrıca Bakırköy Belediyesine bağlı zabıtaların fuara yaptığı teftiş anlarına ilişkin görüntülerin yer aldığı bir videoya da yer verildi.

Videoda, fuarda bulunanların zabıtalara tepki verdiği görüldü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 23
  • hasoli 2 yıl önce Şikayet Et
    kis mevsimi kisligini yapar ooo mu bilmem yoruldum soylemem
    Cevapla
  • Haluk 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırmadık oradaki denetim olamaz hukuk ta yeride yok çünkü işleri değil teşhir alanında değil fuar ama buraya yapılan engellemedir tıpkı 80 yıldır yapilanlar yani TC çöksün ve gene yapilanlarla 50 yıl hicbirsey yapmadan hazıra konmak tıpkı istanbul gibi
    Cevapla
  • Atilla 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki kuzey korenin zabıtaları.
    Cevapla
  • Atilla 2 yıl önce Şikayet Et
    Zabıta devlet memuru'dur, denetlemeninde bir adabı vardır. Uyuşturucu kaçakçılarına baskın yapar gibi. Yollardaki kar temizliğinde böyle gayretli olsalar.
    Cevapla
  • Selahattin ozkan 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP bu ülkeyi çökertmek istiyor HDP den daha tehlikeli devletin bir an önce önlem alması lazım böyle muhalefet olmaz milli güvenlik sorunu olmaya doğru gidiyor.
    Cevapla
  • Xmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Gitmiyor mili güvenlik sorunu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle