Erdoğan Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücretini açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün bir hafta ücretiz olacağını ve otomobiller için geçiş ücretinin 200 TL olarak belirlendiğini açıkladı.

GİRİŞ 18.03.2022 17:18 GÜNCELLEME 18.03.2022 18:00
Bu Habere 308 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu Açılış Töreni'nde konuştu.

1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜRETİ 200 TL

Açılışta en çok merak edilen konu olan geçiş ücretlerini açıklayan Erdoğan, daha önce açıklanan 15 Euro + KDV fiyatının düşürüldüğünü ve köprü geçişinin otomobiller için 200 TL olarak belirlendiğini duyurdu.

ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ 1 HAFTA ÜCRETSİZ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün bir hafta ücretsiz olacağı müjdesini de verdi.

YORUMLAR 308
  • Rascon 2 yıl önce Şikayet Et
    Bedava vallahi Almanya da en basit yol 40 avro o yüzden yollar boş kimse yoldan gitmez havadan gider ;);)
    Cevapla
  • TC. 2 yıl önce Şikayet Et
    Valatana millete hayırlı olsun gecemek bizlerede nasip olsun
    Cevapla
  • ersin 2 yıl önce Şikayet Et
    Yid modelini eleştiren arkadaşlar, devlet yapsaydı bu köprüyü vergiler kimin cebinden çıkacaktı? Kaç yılda bitecekti? Geçenlerden ücret alınmayacak mıydı? Bakım ve işletme maliyetlerini kim karşılayacaktı? O para ile yapılacak diğer yatırımlar nasıl yapılacaktı? geçiş garantileri sağlandığında bu köprüler çok çok fazla kazandıracak hem insanımıza hem devletimize. Garanti sağlandığında sadece geçen ödeyecek geri kalan insanlar o yatırımı ödememiş olacak. Garanti sağlanmasa bile taksitle köprü yaptırmış ve bakım masraflarından kurtulmuş oluyoruz. Her türlü kar olan bir şeyi eleştirirken insaflı olmak lazım.
    Cevapla
  • FİYAT DARBESI 2 yıl önce Şikayet Et
    başkanım ne yaparsan yap. bu fiyatlara İNDİRİM DARBESİ yapamazsan çok fazla bir ehemmiyeti yok. pahalılıktan eridik kuruduk kaldık. çoluk çocugun yuzune bakamaz olduk. onu al alamam bunu al der alamam oğlum. bitmişiz. indirim vergi avantajı veya taksit kampanyası bunlar boş. ocakta müjde müjde dedınız. tl korumalı kur geldi fark yok. kdv yuzde 1 oldu. fark yok. yok.yok. TEK ÇARE İNDİRİM DARBESI. zarar görende görecek. bazı ana gıda urunlere FİYAT KOTASI konulması lazım.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    geçiş ücretini Cumhurbaşkanı'na açıklattırdılar, çok ayıp ettiler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle