Vodafone Business ‘Red Tech’ webinar serisine başladı

Vodafone Business, Nesnelerin İnterneti ve Bulut Teknolojileri konularının tüm yönüyle ele alındığı ‘Red Tech’ webinar serisini başlattı. 15 Mart’ta düzenlenen ilk webinarda Vodafone Business’ın Bulut Santral çözümü konuşuldu. Her ay gerçekleştirilecek webinarlarda bu teknolojilere yönelik çözümler anlatılırken bu çözümlerden fayda sağlayan başarı hikayeleri de izleyicilerle paylaşılacak.

Vodafone Business ‘Red Tech’ webinar serisine başladı
Vodafone Business ‘Red Tech’ webinar serisine başladı
GİRİŞ 17.03.2022 16:01 GÜNCELLEME 17.03.2022 16:01

İşletmelerin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone Business, Nesnelerin İnterneti ve Bulut Teknolojileri alanlarında sunduğu çözümleri anlatacağı ve bu çözümlerden fayda sağlayıp verimlilik elde eden başarı hikayelerinin izleyicilerle paylaşılacağı ‘Red Tech’ webinar serisini başlattı. 15 Mart’ta gerçekleşen ilk webinarda ise Vodafone Business’ın müşterilerine verimli, esnek, ölçeklendirilebilir ve güvenilir bir IT altyapısı oluştururken ses altyapılarını buluta taşıyan Bulut Santral çözümü konuşuldu.  

Dijital dönüşümün en önemli anahtarlarından olan bulut teknolojilerinin masaya yatırıldığı webinar, Vodafone Türkiye Kurumsal Pazarlama Direktörü Ayşe Fıçı’nın açılış konuşmasıyla başladı. Devamında Doğuş Otomotiv Dijital Dönüşüm ve Kurumsal İletişim Genel Müdürü Koray Bebekoğlu ile bir söyleşi gerçekleştirildi. Webinarın başarı hikayeleri kısmında ise DenizBank Satış Grup Müdürü Caner Doğan ve E-Kargo Lojistik ve Depolama Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bayter, Vodafone Business’ın Bulut Santral çözümünden sağladığı fayda ve elde ettikleri verimliliği anlattı. Webinarı takip eden tüm katılımcılara ayrıca ürün demosu da yapıldı.

Bulut Santral içerikli webinar serisine önümüzdeki dönemlerde Nesnelerin İnterneti ve Bulut Teknolojileri konuları ile devam edilecek.