Ticaret Bakanlığı'ndan çimentoda fahiş fiyat incelemesi

Ticaret Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı, son dönemdeki aşırı fiyat artışları nedeniyle çimento sektörüyle ilgili araştırma ve inceleme başlattı.

Ticaret Bakanlığı'ndan çimentoda fahiş fiyat incelemesi
Ticaret Bakanlığı'ndan çimentoda fahiş fiyat incelemesi
GİRİŞ 16.03.2022 12:14 GÜNCELLEME 16.03.2022 12:32
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Ticaret Bakanlığı, çimentoda fiyat artışlarıyla ilgili inceleme başlattı.

Bakanlık tarafından, son dönemde yazılı ve görsel medyada da yer alan çimento cinsi ürüne ilişkin aşırı fiyat artışları, serbest rekabet ortamını bozucu eylem ve işlemler, çimento sektöründe yaşanan sorunlar ile riskli alanların tespiti ve bunlara ilişkin çözüm önerilerinin, sektördeki üretici, tedarikçi ve perakendeci nezdinde tüm yönleriyle araştırılması ve incelenmesi için müfettişlerden oluşan bir heyet görevlendirildi.

YORUMLAR 21
  • akıncı 2 yıl önce Şikayet Et
    memur olunca bayağı geç kalınıyor. günaydın diyeceğiz ama durum o ki yatsıyıda çok geçmiş.
    Cevapla
  • Cemal Kart 2 yıl önce Şikayet Et
    çimento,demir fiyatlarını yakalayabilmenin imkanı yok.bizde ağzımızı açtık nereye kadar diye bakıyoruz .devlet nerde diye sormadan yapamiyoruz.????????
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık devlet ağırlığını koyması gerekir. Maalesef bu vurguncu lobiler her yerden mantar gibi üstümüze geliyor. Bugün itibariyle patates fiyatı pazarda 7.5 ₺. Sonbaharda 2 lira olan bu fiyatı açıklamak mümkün değil.
    Cevapla
  • adili 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu düğmenin yerini söyleyin de ben de basayım biraz, basa basa düğme eskidi ama değişen bir şey yok, atı alan Üsküdar'ı geçiyor sonra düğmeye bastık masalları ve değişen hiç bir şey yok, bir sonraki bölümde görüşmek üzere!
    Cevapla
  • karadeniz 2 yıl önce Şikayet Et
    ne düğmeymiş arkadaş. bi basamadınız gitti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle