100 bin TL'ye kadar hibe! Başvuru için son gün yarın

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen 100 bin TL'ye kadar hibe desteği verilecek olan uzman eller proje başvuru süresi yarın sona eriyor.

100 bin TL'ye kadar hibe! Başvuru için son gün yarın
100 bin TL'ye kadar hibe! Başvuru için son gün yarın
GİRİŞ 14.03.2022 13:53 GÜNCELLEME 14.03.2022 13:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı tarafından yürütülen uzman eller projesine müracaat tarihi 15 Mart'ta son buluyor.

Proje kapsamında; 2022-2024 yılları arasında, 81 ilde, kırsal alanda yaşayan veya yaşamayı taahhüt eden meslek yüksekokulları ile üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri eğitimi veren bölümlerinden mezunların mahallinde uygulayacağı projelere 100 bin TL'ye kadar hibe desteği verilecek.

Bilgisini, uzmanlığını kırsalda buluşturmak isteyenler bu projeden faydalanabilecek. Süresi uzatılan başvurunun son günü 15 Mart 2022 tarihi saat 23:59'a kadar sürüyor. Başvurmak isteyenler; https://uzmaneller.tarimorman.gov.tr adresi üzerinden e-devlet şifresi ile yapabilecek

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Haber7 okuru. 2 yıl önce Şikayet Et
    Hemde daha ödenecek öğrenim kredi borçları dururken.
    Cevapla
  • Haber7 okuru. 2 yıl önce Şikayet Et
    O bölümlerden mezun çocuklar tarlayı, ahırı merayı nereden bulacak 100.000 tl ile.
    Cevapla
  • musam 2 yıl önce Şikayet Et
    kürdan tarlası kurdursun hükümet. bir kutu kürdana 24 lira para verdik.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Köylü kendisi uzman zaten Onlara ne ihtiyacı olacak.Diploma insanı Uzman yapmıyor ki.Köylü ondan ne öğrenecek.. Öncelikle Köylüye kullandığı alanların tapusunu verin.Üretin 3 kat artar. Köylü toprağı verimli hale getirmesini çok iyi bilir. Ancak sahibi olmadığı Milli Emlakın yüksek fiyata satmak istediği taprağa asla yatırm yapmaz..
    Cevapla
  • Böyle tarımmı olr 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce şu gübre işini çözün çifçi ye bukadar pahalıya verip birde gübre olmaması resmen çifçiye bırak git bu işleri deniliyor hani indirim olmuştu gübrenin torbası 600 lirayı geçti bu nasıl iştir onu geçtik gübre yok gübre ne atacak ekine zorla hormon atın diyorlar
    Cevapla