Bakan Kirişçi çiftçiye müjdeyi verdi: Hesaplara aktarıyoruz

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 58 milyon 899 bin 579 liralık tarımsal destekleme ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına aktarılmaya başlandığını açıkladı.

Bakan Kirişçi çiftçiye müjdeyi verdi: Hesaplara aktarıyoruz
Bakan Kirişçi çiftçiye müjdeyi verdi: Hesaplara aktarıyoruz
GİRİŞ 11.03.2022 20:07 GÜNCELLEME 11.03.2022 20:07
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"58 milyon 899 bin 579 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarmaya başlıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun. 'Hastalıktan Ari İşletme Desteği' 33 milyon 13 bin 500 TL, 'Lisanslı Depoculuk Desteği' 23 milyon 380 bin 885 TL 'Kırsal Kalkınma Desteği 2 milyon 505 bin 194 TL." 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 16
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    GÜBRE VE MAZOT DESDEĞİ İÇİN EKİLEN TARLALARDEN VERİMİN EN YÜKSEK OLMASI İÇİN TOPRAK TAHLİLLERİNİN YAPILMASI ,ZİRAAT TEKNİKERLERİ VE ZİRAAT MÜHENDİSLERİNİN DAİREDE MASA BAŞINDAN UZAKLAŞTIRILARAK KÖYLÜYE DANIŞMANLIK YAPMALARINI İSTİYORUuuuuuuuuszzzzzzzzz.
    Cevapla
  • meraklı 2 yıl önce Şikayet Et
    tarımda gelir desdeği parası insanları çalışmamaya alıştırdı.Tarlanın başına dahi gitmeyen çiftci bu paraları afiyetce yiyor.
    Cevapla
  • Musti 2 yıl önce Şikayet Et
    Meraklısın ama aklın kıt
    Cevapla
  • Gariban çiftçi 2 yıl önce Şikayet Et
    40deka meyve bahçesine 544 TL destek aldım.artık çalışmama gerek yok bütün yıl bu para bana yeter.kerriz miyim ki çalışayım .ha ha ha sende çalış meraklı
    Cevapla
  • Çiftçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne sanıyorsunuz acaba bu gelir desteğini 50 dönüme 1400₺ yattı traktörün bir deposu bile dolmuyor bu paraya bilginiz olsun öyle çok büyük paralar değil yani
    Cevapla
  • Meraksiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Fazla merak iyi değil. Bilmedigin isi meraklanma benim isimi sen yap , devletin bana verdigi desteğin iki katini sana veriyim , razi misin merakli..
    Cevapla
  • @VATAN# 2 yıl önce Şikayet Et
    GÜBRE VE MAZOT AŞIRI PAHALI.BU YIL GÜBRE KULLANAMAYACAĞİM.UNUTMAYI TARIMIN OLMADIĞI YERDE HAYVANCILKTA OLMUYOR.Tarımsal sanayide olmuyorrrrrrrrrrr...
    Cevapla
  • VATANM@ 2 yıl önce Şikayet Et
    TARIM VE HAYVANCILKTA CİDDİ REFORMA İHTİYAC VAR.destekleme kesilmeli köylüye yer dönüm durumuna göre ucuz mazot gübre ,elektrik ve tohum verilmelidir.
    Cevapla
  • VATANMNN@ 2 yıl önce Şikayet Et
    DELİR DESDEĞİ ACİLEN SONA ERDİRİLEREK BİZ ÇİFTCİYE UCUZ MAZOT ,ELEKTRİK,,TOHUMLUK VE GÜBRE DESDEĞİNİ ACİLEN SAĞLAYIN Kİ ÜRETM OLSUN BOLLUK OLSUN .AKSİ TAKDİRDE TARLALAR BOŞ KALACAK ,EKİLSE BİLE GÜBRE ATILAMAYACAK BAKANIM DUYUN SESİMİZİ.a
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle