Zincir marketten alkışlanacak paylaşım

Aydın’da bir zincir market, artan yağ fiyatlarına karşı panik havası oluşturmak isteyen fırsatçılara prim vermedi. Zincir market yaptığı açıklamada yeterli miktarda yağ olduğunu söyleyerek satışlara kota vermeyeceğini vurguladı.

GİRİŞ 06.03.2022 18:11 GÜNCELLEME 06.03.2022 18:11
Bu Habere 333 Yorum Yapılmış

Rusya-Ukrayna arasında devam eden savaş nedeniyle yağ stoklarının azalacağı iddiası vatandaşları endişelendirdi. Yağ ve diğer temel gıda maddelerine zam geleceğini düşünerek paniğe kapılan vatandaşlar marketlere akın etti.

FIRSATÇILAR HAREKETE GEÇTİ

Marketlerin önünde oluşan uzun kuyruklar fırsatçıların ekmeğine yağ sürdü. Bazı marketlerde yağ satışı 1 adetle sınırlandırıldı.

“İZDİHAMA GEREK YOK”

Aydın’da ise bir zincir market yaptığı paylaşımla vatandaşın yüreğine su serpti. Zamlar nedeniyle kaos oluşturmak isteyenlere inat zincir market vatandaşların içinin rahat olmasını söyledi. Yeterli miktarda yağ olduğunu belirten market, “İzdihama gerek yok, yağ da var, un da var, şeker de var” diyerek, ürünlerin satışlarında kota olmadığını vurguladı.

KAYNAK: MANŞETAYDIN
YORUMLAR 333
  • Bomba 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun. Kral !!! Fırsatçılara büyük bir ders olmuş.
    Cevapla
  • Poyraz 2 yıl önce Şikayet Et
    Marketcinin neyini alkışlıyorum zaten karmaşa çıkaran onlar
    Cevapla
  • Sevgi 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin her yeri teytin ağacı dolu nasıl olurda türkiye gibi bir yerde zeytinyağı bulunmaz insanları kandirmaiza gerek yok asıl türkiye'den yabancı ülkelere yağlar surda dursun hicbirsey gonderilmesin bu zamlar öylebi duserki
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun.
    Cevapla
  • Vural 2 yıl önce Şikayet Et
    Ukrayna daki adam savaşta bu kadar aç değil.allah islah etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle