TÜRSAB: Rus ve Ukrayna halkıyla olan dostluğumuz asla değişmeyecek

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Rusya ve Ukrayna'nın büyükelçileri ile bir görüşme gerçekleştirdi. TÜRSAB'dan görüşmeye ilişkin açıklama yapıldı.

TÜRSAB: Rus ve Ukrayna halkıyla olan dostluğumuz asla değişmeyecek
TÜRSAB: Rus ve Ukrayna halkıyla olan dostluğumuz asla değişmeyecek
GİRİŞ 03.03.2022 23:02 GÜNCELLEME 04.03.2022 13:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TÜRSAB'dan yapılan açıklamada, Rus Büyükelçisi Aleksei Erkhov'un Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya ile görüşme talebi üzerine mevcut durumda turizmle ilgili yaşanılan sorunların ve Rus turistlerin ülkelerine güvenli bir şekilde dönmeleri konusunun değerlendirildiği aktarıldı.

TÜRSAB'dan görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Rus Büyükelçisi Aleksei Erkhov’un Yönetim Kurulu Başkanımız Firuz B. Bağlıkaya ile görüşme talebi üzerine mevcut durumda turizm ile ilgili yaşanılan sorunlar ve Rus turistlerin ülkelerine güvenli bir şekilde dönmeleri konusunda değerlendirmelerde bulunulmuştur. Söz konusu görüşmede Başkanımız tarafından yaşanan acıların son bulması ve sorunların barış zemini çerçevesinde çözülmesinin gerekliliği ifade edilmiştir.

UKRAYNA HALKI İÇİN HER ZAMAN HAZIR OLDUĞUMUZ İLETİLMİŞTİR

Bu görüşmenin hemen akabinde Ukrayna Büyükelçisi Vasyl Bodnar ziyaret edilerek TÜRSAB olarak Ukrayna halkı için insani yardım konusunda her zaman hazır olduğumuz, askeri operasyonların bir an evvel son bulması ve Ukrayna halkının birlik ve beraberliğinin devamı dileğimiz iletilmiştir.

RUS HALKI DA UKRAYNA HALKI DA DOSTUMUZDUR

Türk Devleti olarak sergilediğimiz duruş çerçevesinde dili barış olan turizmciler olarak her zaman sivil halkın zarar görmemesi için hareket edilmiştir. Rus halkı ile süregelen dostluk ilişkilerimizde olduğu gibi Ukrayna ve Ukrayna halkı ile olan dostluğumuz da asla değişmeyecektir. TÜRSAB olarak, her zaman barıştan yana turizmciler olarak; bölgede askeri operasyonların en kısa zamanda bitmesini, bölgede barışın hakim olduğu günlere hızla gelinmesini arzu ediyoruz.

YORUMLAR 3
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Parayı görünce israil halkıyla da dost olursunuz siz.
    Cevapla
  • hbr 2 yıl önce Şikayet Et
    çevir kazı yanmasın
    Cevapla
  • Fazıl 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey iman edenler yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin. Maide 51. ayet
    Cevapla