Herkes zam yaparken o yapmadı müşterisi arttı

Eskişehir Hamamyolu’nda çay ocağı işletmeciliği yapan Mehmet Orus isimli esnaf, zam yapan birçok işletmenin aksine çayın bardağını hala 1 lira 25 kuruştan satmaya devam edince müşterisi arttı.

Herkes zam yaparken o yapmadı müşterisi arttı
Herkes zam yaparken o yapmadı müşterisi arttı
GİRİŞ 26.02.2022 13:54 GÜNCELLEME 26.02.2022 13:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Şeker ve çay fiyatlarının artmasıyla birlikte kafe ve çay ocaklarında bir bardak çayın fiyatı bir hayli yükseldi. Bazı kafelerde bir bardak çayın fiyatı 6-7 liraları bulurken, çay ocaklarında da fiyatlar oldukça arttı.

Eskişehir Hamamyolu’nda çay ocağı işletmeciliği yapan Mehmet Orus ise birçok işletmenin aksine bir bardak çayı hala 1 lira 25 kuruştan satıyor.

Gelen müşterilerinin hesaplı çay içmeleri için bir bardak çayı 1 lira 25 kuruştan sattığını belirten Orus, özellikle Hamamyolu’nda oturan insanların çay içmek için kendi işletmesini tercih ettiğini söyledi. Öte yandan bir bardak çayı ucuz fiyattan sattığı için zarar etmediğini dile getiren Orus, sürümden kazandığını vurguladı.

Orus,” Çevre esnafa bir bardak çayı 1 lira 25 kuruşa verdiğim için buraya gelen müşterimize de aynı fiyattan vermeyi daha mantıklı buluyorum. Çok müşterim olmasa da ben bu elektriği ödeyeceğim, kirayı ödeyeceğim, aynı masrafı yapacağım. En azından buraya gelen vatandaşlar hesaplı çay içsin diye bu fiyattan satmaya devam ediyorum. Hamamyolu’nda benden çay alıp oturan çok müşterim var. Dışarıda tabelam var zaten kim olursa olsun herkese aynı fiyat” diye konuştu.

YORUMLAR 9
  • taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    allah bol kazanclar versin
    Cevapla
  • Torul lu 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun abime rant için değil hizmet için var Allah bereketini artırsın inşallah
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler kardeş spor yapmaya devam hadi bakalım
    Cevapla
  • Ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun kardeşim
    Cevapla
  • vatandaş33 2 yıl önce Şikayet Et
    Sürümden kazanıyordur heralde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle