Benzin ve motorine zam geldi

Son dakika haberi: Rusya--Ukrayna savaşıyla beraber yükselen petrol fiyatları pompaya zam olarak yansıdı. Benzinin litresine 1,61 TL, Motorine ise 1,51 TL pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış oldu, LPG'ye ise zam gelmedi.

GİRİŞ 25.02.2022 16:42 GÜNCELLEME 25.02.2022 18:15
Bu Habere 338 Yorum Yapılmış

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaş sonrası 100 dolar seviyesine gelen petrol fiyatları sonrası benzin ve motorine zam yapıldığını duyurdu.

EPGİS'ten yapılan açıklamada "Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 26/02/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 1,61 Motorinde 1,51 TL/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur." denildi.

Yeni gelen zamla beraber benzinin litresi İstanbul'da ortalama 16,75 TL, motorinin litre fiyatı ise 16,97 TL'ye yükseldi.

LPG'YE ZAM GELDİ Mİ?

LGP'ye zam yapılıp yapılmayacağına ilişkin ise henüz remi bir açıklama gelmedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 338
  • Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    sorun ABD in ırak Suriye'den neden çıkmasının sonucu kışkırttı Rusya'yı doldurdu petrolü şimdide kaymağını yiyor
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz akaryakıt bulduğunuza şükredin. Bu pahalılık süreci elbette geçecek yakındır. Fakat Ülkemize sahip çıkalım başta vatanımız yok Dünya krizde görmüyormusunuz. Halimize şükretmekle mükellefiz Müslüman olarak şekva edemeyiz. Dua ve tevekkül. İktisat ve kanaat elzem.
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    varil fiyatlari artti zam geldi 26.2.22 itibariyle varil fiyatlari dusmesine ragmen indirmden bahsedilmiyor.zamma gelince izmir marsi indirime gelince mehter marsi
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Dolar düşüyor, petrol düşüyor bu zam neyin nesi, yeter artık zam zam zam. Hayatımız zam oldu. Bu zamlar gıda fiyatlarınada yansıyacak, enflasyonla böyle mi mücadele edilecek.
    Cevapla
  • Göçebe 2 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz gezmeyin. Dünya yanıyor görmüyormusunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle