Uber büyük araçlarla yeniden Türkiye'de

Uber, İstanbul’da Siyah Taksi ürününü açtığını ve fiyatlandırmanın ise yine UKOME tarafından belirlenen Siyah Taksi taksimetre fiyat tarifesine göre yapılacağını açıkladı.

Uber büyük araçlarla yeniden Türkiye'de
Uber büyük araçlarla yeniden Türkiye'de
GİRİŞ 21.02.2022 13:35 GÜNCELLEME 21.02.2022 15:25
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Uber, İstanbul’da Siyah Taksi ürününü açarak hem yerli hem yabancı kullanıcılarına, Uber uygulamasından siyah taksilere kolayca ulaşım imkanı sağladığını açıkladı.

Ayrıca, Uber Siyah Taksi’ye katılmak isteyenlere özel hazırlanan araç alım programı ve araç finansman desteği sayesinde, araçlarını siyah taksiye çevirmek isteyen sarı taksiler için özel araç alım avantajları sunulacağı da belirtildi.

Uber Siyah Taksi

FİYATLANDIRMA UKOME TARAFINDAN BELİRLENEN TAKSİMETRE FİYAT TARİFESİNE GÖRE YAPILACAK

İstanbul’da Uber Siyah Taksi’nin hayata geçirilmesinden büyük heyecan duyduklarını belirten Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, “Uber Siyah Taksi hizmeti yalnızca İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin düzenlemelerine göre faaliyet gösteren, ticari taksi plakası taşıyan ve siyah renk lüks taksi kategorisinde çalışan araçlar tarafından sunulacak. Fiyatlandırma da yine UKOME tarafından belirlenen Siyah Taksi taksimetre fiyat tarifesine göre yapılacak. Hem yerli hem yabancı Uber kullanıcılarından yoğun talep bekliyoruz” dedi.

Siyah Taksi ürün lansmanı için, Uber’in özel bir araç alım programı ve finansman desteği iş birliği gerçekleştirdiğini kaydeden Bahadırlı, “Söz konusu işbirliği çerçevesinde siyah taksiye geçmek isteyen sarı taksiler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin siyah taksi için belirlediği koşullara uygun lüks Ford Custom Tourneo 2022 model araçlara, Uber’e özel indirimler ve Ford Finans’ın sunduğu ön ödemesiz finansman desteği sayesinde kolayca sahip olabilecekler. Siyah Taksi bugün itibariyle sınırlı sayıda araç ile uygulama üzerinden ulaşılabilir olacak. Bu ürüne hem yerli hem yabancı kullanıcılarından yüksek talep beklediği için önümüzdeki dönemde uygulamaya kayıtlı Siyah Taksi sayısını artırmayı planlıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR 21
  • yaz 2 yıl önce Şikayet Et
    yunanoğlu meclisten 5000 taksi plakasını alamadı überi getirdi anlaşılan.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Fiyatlara baktınmı x2
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa ülkelerinde taksiye kimler biniyor araştır her önüne gelen taksiye binerse sorun çözülmez
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Uber sari ticari taksi plakali araclarin isteyenin vito trasporter gibi aracla donusumune geliyo yani taksici yine yapacak olanlar zaten egeasini vitoya cevirmek isteyen mal sahibi vito alip uberle calisabilecek mal yine plaka sahibinin uberin hic biseyi yok komisyonunu alacak
    Cevapla
  • serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    harika haber bu taksiciler rekabetle hizaya gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle