Bakan Bilgin'den Migros açıklaması: Soruşturma başlattık

Son dakika haberi: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Migros çalışanı işçilerin şikayetleri ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak soruşturma başlattık" açıklaması yaptı.

GİRİŞ 19.02.2022 15:16 GÜNCELLEME 19.02.2022 15:40
Bu Habere 209 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Migros çalışanlarının mücadelesine ilişkin olarak "Migros çalışanı işçilerin şikayetleri ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak soruşturma başlattık. Hiç bir işçimizin, emekçimizin mağdur edilmesine göz yummayacağız" dedi.

Migros'un, İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki deposunda çalışan işçiler, yüzde 8’lik zammı kabul etmeyip greve başlamıştı. Ancak şirket, greve giden Depo, Liman, Tersane ve Deniz İşçileri Sendikası üyesi 257 işçiyi, işten çıkarmıştı.

Düşük zamlara karşı eylem yapan Migros işçileri, Migros Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın evinin önünde açıklama yaptığı sırada gözaltına alınmış, işçiler daha sonra serbest bırakılmıştı.

YORUMLAR 209
  • Emre Karadavut 2 yıl önce Şikayet Et
    Migros, Şok, A101, Bim ve Cerrefoursa bunlar watsapp grubu kurmuş vatandaşın cebine göz dikmiş fahiş fiyatla millete diz çöktürmeye çalışan marketlerdir. Kesinlikle alışveriş yapmayalım. Yapanları ikaz edelim uyaralım. Bizden olmayan bize düşman olanlar cezalarını çeksinler.
    Cevapla
  • Gurkan 2 yıl önce Şikayet Et
    polisin işcinin eline kelepçe vurup gözaltina almasi çok yanliş oldu
    Cevapla
  • Murat gözükara 2 yıl önce Şikayet Et
    Migrostan sendikalar a üye olanlar alış veriş yapmasın boykot etsin.. Biter migros...
    Cevapla
  • Harbinger 2 yıl önce Şikayet Et
    Migros'a yakışmadı bu.Umarım hatalarından döner 257 çalışanını bu zor zamanlarda mağdur etmez!
    Cevapla
  • orhan01 2 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Migros mu sanki.Bim,A101 ve şok marketler de bu fiyat oyununda başi cekiyorlar 3 yildir Bim ve A101 gibi zincir marketler musteri potansiyeline guvenerek fiyatlari caktirmadan artirdilar ve halki gafil avladilar.Hukumet de seyretri 3 yildir olup bitenleri.Asıl darbeyi bu zincir marketlerine yapacaksiniz.3 yildir millet kan agliyor ve bunu yapan hain marketler pişkinliklerini sürdürüyorlar.Bu mu adalet anlayisiniz.Acimayacaksiniz bunlara.Cunku bunlar gariban halki ezdiler acimadilar.Abd ve avrupadan aldiklari emirleri destegi harfiyen yerine getiriyorlar.Ulkede kaos ve darbe olsun istiyorlar.Daha neyi bekliyor hukumet?Yeni bir 15 temmuz mu yasasin bu ulke?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle