Migros'tan kamuoyuna yansıyan iddialara ilişkin açıklama!

Migros, son zamanlarda gerek Esenyurt Dağıtım Merkezi'ndeki iddialar gerekse de mağazada çalışan bir işçisine ilişkin gerçek dışı paylaşımlarla kamuoyunun yanlış yönlendirildiğini belirtti.

Migros'tan kamuoyuna yansıyan iddialara ilişkin açıklama!
Migros'tan kamuoyuna yansıyan iddialara ilişkin açıklama!
GİRİŞ 13.02.2022 13:14 GÜNCELLEME 13.02.2022 13:26
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Migros'tan, kamuoyuna yansıyan iddialara ilişkin açıklama yapıldı.

Son zamanlarda gerek Esenyurt Dağıtım Merkezi'ndeki iddialar gerekse de mağazada çalışan bir işçiye ilişkin gerçek dışı paylaşımlarla kamuoyunun yanlış yönlendirildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bugün yayılmaya uğraşılan asılsız haberler de bir kez daha göstermiştir ki, Migros, maksatlı olarak kötü niyetli bir sürecin tarafı yapılmaya çalışılmaktadır. Us Grup tarafından olay titizlikle incelenmiş ve açıklama yapılmıştır. Bahsi geçen çalışan, temizlik elemanı olarak Merter mağazamızda çalışmaya devam etmekte olup daha önce kendisi tarafından yapıldığı belirtilen açıklamanın tamamen başkaları tarafından yönlendirilerek yazıldığını, paylaşımların kendi iradesi dışında yapıldığını ifade etmiştir.

Biz 55 bin çalışanımızla hizmet odağımızdan en ufak taviz vermeden tüm paydaşlarımızla ilişkilerimizi, temel değerlerimiz olarak benimsediğimiz şeffaflık, hesap verebilirlik, sorumluluk ve adillik ilkeleri ışığında sürdürüyoruz. 68 yıldır hizmet verdiğimiz halkımızın bu ve benzeri toplumsal huzursuzluk yaratacak senaryolara itibar etmemesini içtenlikle rica ederiz.

Öte yandan, US Grup'un Twitter hesabından, 'Sosyal medyada bir çalışanımızla ilgili yapılan paylaşımlar asılsızdır. Kendisi de iradesi dışında yapılan bu paylaşımlardan son derece rahatsız olmuştur. Çalışanımızın kendi el yazısı ile gerçek beyanını kamuoyu ile paylaşıyoruz.' açıklamasında bulunuldu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 18
  • Babuş 2 yıl önce Şikayet Et
    Migros bildiğim kadarıyla Koçların
    Cevapla
  • Hilmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben 9 yıl migrosta taşören olarak kurutemişte çalıştım ve adaletin olmadığı haksızlık çok oldugu bizi dışkadıklarına şahit oldum özellikle müdür yardımcısı Eryaman şubesi
    Cevapla
  • ERBAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Merak ediyorum kimin bu MİĞROS bilen var mı
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    benim oğlum bir ay dayanabildi çalışmak değil hamallık yaptırıyorlardı resmen. birde müdür denilen kişiliksiz hergün sözlü işkence yapıyordu. üstelik 1 ay çalışmanın karşılığı olarakta 800₺ yatırdılar hesabına. sahtekar lar
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadir inanır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle