Ne altın ne dolar! Ünlü uzmandan bomba çıkış: Ben olsam arsa ve tarla alırım

Altın ve dolar kurundaki dalgalanma devam ederken İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Mert Yılmaz da dünyaca ünlü yatırımcı ve finans uzmanı Jim Rogers gibi arsa ve tarlaya yatırım tavsiyesinde bulundu.

Ne altın ne dolar! Ünlü uzmandan bomba çıkış: Ben olsam arsa ve tarla alırım
Ne altın ne dolar! Ünlü uzmandan bomba çıkış: Ben olsam arsa ve tarla alırım
GİRİŞ 12.02.2022 17:11 GÜNCELLEME 12.02.2022 17:29
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Altın ve dolar kurundaki dalgalanma sürüyor. Doların 18 liralara ve altının ise 1000 liralara kadar yükseldiği dönemde alım yapıp terste kalan yatırımcılar ise piyasaları yakından takip ediyor.

İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Mert Yılmaz, küçük yatırımcıyı ilgilendiren bir tavsiyede bulundu.

Dünyaca ünlü uzmandan bomba çıkış: Altın ve dolar yerine 'bu 3 şeyi alın'Dünyaca ünlü uzmandan bomba çıkış: Altın ve dolar yerine 'bu 3 şeyi alın'


 

ARSA VE TARLAYA YATIRIM TAVSİYESİ

30 yıllık borsacı olduğunu kaydeden Mert Yılmaz, imkanı olduğu takdirde kendisinin arsa ve tarlaya yatırım yapabileceğini söyledi.

Yılmaz yaptığı açıklamada, ‘Ben olsam ve imkanım olsa bugün Türkiye’de arsa ve tarla alırım. En iyi getirinin hala orada olduğunu düşünüyorum. Konuttan, binadan bahsetmiyorum. Bugün artık ev almak mucize haline geldi. Ama toprağa yatırım yaparım. dedi.

YORUMLAR 15
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Son 2 yılda tarımsal arazi fiyatları 5 katına çıktı
    Cevapla
  • Realite 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden böyle bir algı peşindeler Çünkü kendileri taşeron şirketler ve şahıslar üzerinden Turkiyede toprak ve arsa yatırımı yaptılar yıllar önce, Piyasayi istedikleri kadar şisirdiler ve Simdi ellerinden çıkarmak nakide dönmek için algı yapıyorlar.Cok para kazandılar çok.Turkiyede tarım toprağının dönümü bin dolar seviyesindeydi yıllardır ama şimdilerde ise bu rakam 3 bine çıkarılmış.Takip edin nice büyük şirketler taşeronlarıyla toprak aldılar aldırdılar onbinlerce dönüm.Simdi satacaklar.
    Cevapla
  • Savaş Kapıda 2 yıl önce Şikayet Et
    Sakın haa, arsa tarla elinizde kalir satmazsınız. Altın altın altın alın
    Cevapla
  • selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesele satmak değil. İnsanlar bir 10 20 yıl sonra altının paranın yenmediğini anlayacak. Dünyanın bundan sonrası için yapılabilecek en iyi şey toprağa yatırım.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Altın değil de neden tüm hükümetler halkın elindeki altınları yerel para birimine çevirmelerini istiyor? Altın altındır
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Marifetlerini geliştirecek ! Kendine yeni beceriler katacak . Çok çalışacak ! Ve tutumlu olacak . Bedavadan kimseye bir şey yok kardeş ! Hayat bu ! Yatanı kimse sevmez !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle