Bakan Yanık'tan Sözcü'ye yanıt: Bekleyin, yenileri de geliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, elektrikten, sosyal ekonomik ve genel sağlık sigortası desteğine kadar bir ayda 4.9 milyar nakdi yardım yapıldığını açıkladı. Bu açıklamayı çarpıtarak veren Sözcü gazetesine Bakan Yanık'tan tokat gibi cevap geldi.

Bakan Yanık'tan Sözcü'ye yanıt: Bekleyin, yenileri de geliyor
Bakan Yanık'tan Sözcü'ye yanıt: Bekleyin, yenileri de geliyor
GİRİŞ 12.02.2022 14:19 GÜNCELLEME 12.02.2022 14:19
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık son bir ayda elektrikten, sosyal ekonomik ve genel sağlık sigortası desteği gibi bir çok alanda vatandaşa 4,9 milyar TL'lik yardım ve destekte bulunulduğu açıkladı.

Sosyal devlet anlayışıyla vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen bu yardım ve destekleri  'Vatandaş yardımsız yaşayamaz hale geldi' şeklinde çarpıtarak veren Sözcü gazetesine Bakan Yanık'tan cevap gecikmedi.

SÖZCÜ'YE YANIT: BEKLEYİN YENİLERİ DE GELİYOR
Sosyal medya hesabından Sözcü gazetesine tokat gibi bir yanıt veren Bakan Yanık, "Bu cümleyi kurmak için “Sosyal devlet” anlayışından bîhaber olmak lâzım. Ama Sözcü de haklı tabii, takipçisi olduğu ideolojinin sosyal refahı yükseltmek gibi bir derdi hiç olmadı. Bizim var. ekleyin, yenileri de geliyor." dedi.

YORUMLAR 14
  • dürüstlük çözer 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet herkese yardım etmek için herşeyi yapıyor. Yardıma gerçekten ihtiyacı olana da çevresindekiler yardım etmeli. Ama maalesef insanoğlu nankördür. Geldiğimiz yerleri ve geçmişteki yoklukları unuttuk. En büyük sorun gelir dağılımındaki haksızlık ve eşitsizlik. 5 büyük market hep büyüyor , yeni yeni şubeler açıyor ama bu zincirlerde çalışanlar sadece yaşayabilecek parayı kazanıyor. Sonra bu firmaları sevenler ve sahipleri şu yapılmıyor bu yapılmalı diyor. Sen önce hızla büyüme yerine işçine yeteri kadar maaş ver , adam evini alıp kiradan kurtulsun. Adam 15 sene 20 sene 30 sene çalışıyor ama ev alamıyorsa ve ülke ekonomisi büyüyorsa , burada bir uyuşmazlık ver demektir.
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık sayın bakanım yam anlayacakları dilden söylemişsin çürümüş zihniyete
    Cevapla
  • Melahat Şimşek 2 yıl önce Şikayet Et
    AK Parti dünyada ki bütün sosyalist partilerden daha sosyalisttir... ama çalışmak ve kendini geliştirmek istemeyen asalaklara da yüz vermemek lazım...ne yazık ki biz de tembel çok...mesela benim 40 yaşında ki erkek kardeşim...annemin ve babamın emekli maaşını yiyor...sonra da adil düzen yok diyor.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Eşim kayınvalideme bakıyor, 92 yaşında,bakım maaşı alıyor. Allah devletimize güç kuvvet versin, Allah razı olsun. Özürlü çocuğu olanlar gibi bakımla ilgilenenlerin de sigortası yapılmalı, herhangi bir işte çalışamıyor. Allah razı olsun...
    Cevapla
  • Doğuş Ölüm 2 yıl önce Şikayet Et
    Suriyelilerden,akplilerden vatandaşa sıra gelmiyorki,istersen 100 milyar dolar yardım yap gerçek ihtiyaç sahibine ulaştıramadıktan sonra ne faydası var?
    Cevapla
  • Ayışığı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlız akp li birisi çıkıp ben elektrik faturamı ödemiyorum ödeyemiyorum diye milleti isyana çağırmıyor en zenginleri bile çıkıp ekrana fatura provakasyonu yapıyordu.
    Cevapla
  • Gar 2 yıl önce Şikayet Et
    Defol git SÖZCÜ de yorum yap
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle