Wider Games'den Türkiye'de yatırım kararı! Metaverse hareketliliği başladı

Metaverse'e en çok yatırım Türkiye'den geldi. Bu gelişme karşısında dünyanın büyük oyun platformlarından biri olan Wider Games, Türkiye’de yatırım yapma kararı aldı.

GİRİŞ 06.02.2022 11:36 GÜNCELLEME 06.02.2022 11:48
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

2018 yılında küresel pazara çıkan büyük oyun şirketi Wider Games, 73 ülkede aktif halde eğlence ve oyun içi ticarete aracılık eden bir platform.

Amerika merkezli olan Wider Games, son 5 yılda AR-GE çalışmalarını tamamlayarak büyük bir kitleye hitap etmeye başladı ve son olarak Türkiye pazarına da girdi.

Mart ayında WDR Hunter oyununu tamamen NFT ve Metaverse ile birleştirmeyi planlayan Wider Games, Ocak 2022 itibari ile çözüm ortaklığı olarak 5 firma ile anlaşma yaptı. Bunların başında ise Przcoin ve Abixcoin geliyor.

Metaverse

WIDER GAMES'İN İÇERİĞİ NE?

Android, iOS ve web tabanlı 'oyna-kazan' mantığı ile kişiler oyun oynayarak widercoin ve coinprz kazanıyor. Wider Games ayrıca kişiye özel NFT oluşturuyor. Diğer bir deyişle Non-Fungible Token yani benzersiz dijital varlık oluşturmaya olanak tanıyan Wider Games, blok zincir teknolojisine sahip token elde etmeyi sağlıyor.

Wider Games

Video, müzik, sanat veya koleksiyonlar gibi benzeri olmayan dijital varlıkların sahipliğini temsil eden benzerlik varlıklar anlamına gelen NFT'yi oluşturmak isteyenler gün geçtikçe artıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 41
  • nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    uyanın!.. iman gidiyor elden..
    Cevapla
  • OYUNCU 2 yıl önce Şikayet Et
    Batılılar bilim elektronikle yeni icat uzay ile uğraşır bizimkiler beyin uyutmaya uyuşturmaya para yatırır oyun icat etsen ne olur etmesen ne olur birde türk pazarina bilgisayar oyunları daha fazla olursa türk gençliği tammm bitti sacma sapan olaylarla türk gençliği bitiriliyor uyuşturuluyor
    Cevapla
  • serhat 2 yıl önce Şikayet Et
    sen git batıda yaşa o zaman
    Cevapla
  • Ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Demekki dünyada modern cahil en çok bizdeymis... Allah bir an önce uyanmayı gerçeği görmeyi nasip etsin.. kabirde uyanirsak işimiz zor
    Cevapla
  • Tula 2 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyeyi yabanci yatirimcaya vurgun yeri yapan resimiz saolsun Enson paranin dini imani olmaz para nerden gelirse gelin diyen kendisiydi.Bu gibi firmalar daha cok vurgun vurur.
    Cevapla
  • Tiktak 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir şey mi Tiktok da salı günü BTK binasındaymış yani devletin kamu kurumunda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle