THY bin kabin memuru alacak

THY, bin kadın kabin memuru işe alacağını duyurdu. Yayımlanan ilana 1992 ile 2002 yılları arasında doğanlar başvuru yapabilecek.

THY bin kabin memuru alacak
THY bin kabin memuru alacak
GİRİŞ 04.02.2022 17:16 GÜNCELLEME 04.02.2022 17:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları (THY), bin kadın kabin memuru işe alımı için yeni bir ilan yayımladı.

12 bin üzerinde kabin memuru ile uçuş operasyonlarını sürdüren THY, istihdamı arttırmak için yeni bir alım gerçekleştiriyor.

Türk Hava Yolları’nın resmi insan kaynakları  sitesi kariyer.thy.com üzerinden açılan ilana göre 1 Ocak 1992 – 31 Aralık 2002 tarihleri arasında doğmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kadın adaylar başvuru yapabilecek.

Aday değerlendirme süreci ve diğer koşullar hakkında detaylı bilgiye internet adresinden ulaşabilecekler.

"İSTİHDAM İÇİN SÜRECİ BAŞLATIYORUZ"

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat “Türk Hava Yolları olarak pandemide önceliğimiz hiçbir çalışma arkadaşımızdan kopmadan ailemizi koruyarak bu dönemi atlatmaktı. Arkadaşlarımızın çabası ve fedakarlığının da katkısıyla ortaya koyduğumuz başarılı performans ile bu hedefimizi gerçekleştirdik" dedi.

Bolat, yen kabin memuru istihdamı ile THY ailesinin büyümeye devam edeceğini dile getirdi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerekli işler....devletin...dünya devi olacak gıda fabrikası kurması...tohumdan sütten ürüne kadar...yazilim...motorturbun uçak..enerji bor toryum.ilac dünya devi olacak şekilde...bir tanesi en az 20 milyarlık yatırımla 10 senede 20 milyar TL ye 10 dev şirket dünyaya ürün satarsın... m mseden bir şey almazsın...olay bu kadar kolay...Sivas belediyesi yem ve süt fabrikası açtı devletin bunlari dünya devi yapacak sekilde dizay edip ürünleri dünyaya satması gerek
    Cevapla
  • Kul insan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kabin memurlarından ricam şudur. Aşırı parfüm sıkıp , aşırı makyaj ile ve dahi tacizci açık ve dar elbise ile yolcuları rahatsız etmeyin lütfen. Birde uçaklarda içki alkol sigara satışına bir son verin lütfen. Satacak o kadar hediyelik eşya var ki. Uçaklarımızda milli ve yerli ürünlerimiz satılsın mesela Torku gibi. Neden Amerikan ürünleri satılıyor? Sağlıklı değil de geç gitsin be kardeşim.
    Cevapla
  • Vatandaş66 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir kabın memuru babası olarak diyorum ki senin kalbin kötü önce kendini sorgula giydikleri elbiselerin neresi açık tahrik edici carsaflami ucacaklar rahatsız oluyorsan otobüsle git üstelik uçakta içki THY yönetiminin karar vereceği iş kabın memuru ile ne ilgisi var cahil cahil yorum yapmayın
    Cevapla
  • Önce Bilgi 2 yıl önce Şikayet Et
    yolcunun %82si yabancı yolcu aynen alkol mantıksız doğru diyorsun. THY uçakları 22 senedir içki sigara satmıyor kardeş
    Cevapla