Rekabet Kurulu'ndan Coca Cola İçecek'e soruşturma

Rekabet Kurulu, Coca Cola İçecek’in bağlı ortaklığı hakkında soruşturma başlatıldı

Rekabet Kurulu'ndan Coca Cola İçecek'e soruşturma
Rekabet Kurulu'ndan Coca Cola İçecek'e soruşturma
GİRİŞ 03.02.2022 15:17 GÜNCELLEME 04.02.2022 10:13
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Coca Cola İçecek bugün seans sonrasında KAP’a yaptığı açıklamayla bağlı iştiraki aleyhine Rekabet Kurulu’nun soruşturma başlattığını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklamada Coca Cola İçecek’in yüzde 99,97 iştiraki konumunda bulunan Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. aleyhine Rekabet Kurulu’nun bir soruşturma başlattığı belirtildi.

Açıklamada Rekabet Kurulu’nun hızlı tüketim malları sektöründe üretici, tedarikçi ve perakendeci niteliğindeki bazı firmalar hakkında yürütülen soruşturma kapsamında söz konusu soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

Rekabet Kurulu’nun daha öne Nisan 2021’de başlatılmış bir soruşturması daha vardı. Başlatılan yeni soruşturmanın nisan ayındaki soruşturmayla birleştirilerek yürütülmesine karar verildiği belirtildi.

Rekabet Kurulu yakın zaman önce zincir marketler hakkında da hızlı bir inceleme yaparak firmaların cirolarıyla orantılı cezalar vermişti.

YORUMLAR 20
  • Fatih Agaoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir zat derki fısıldayan içeceklerden uzak durun...
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu yahudi pisliğini yasaklasanız da Milletin çoluğu cocuğu zehirlenmese olmaz mı?
    Cevapla
  • İsm@il 2 yıl önce Şikayet Et
    adamlar turk yatırımcıya para bırakmama için satıs dagıtımınıda kendı yapıyor amelelık ise onu alıp içene kalıyor.İstedıgıngıbıde fıyat artısı yapıyor sucuda kendınıstırakıne atıyor genenpara ceplerınde
    Cevapla
  • Canvatanım 2 yıl önce Şikayet Et
    Dışarıda içmiyorum ve evime sokmuyorum. Ne bu marka ve alt ürünlerini nede başka markaları. Evde hepsinin en güzelini ALLAH 'ın izniyle kendimiz yapıyoruz .
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Şüpheli yiyecek ve içeceklerden sakınmak lazım dinimizce
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle