Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz ve enflasyon mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’da toplu açılış törenindeki konuşmasında Döviz kuru ve enflasyon konusunda mesaj vererek "Tedbirlerimizi aldık. Faizi indireceğiz ve indiriyoruz. Bilin ki enflasyon daha da düşecek." dedi.

GİRİŞ 29.01.2022 16:23 GÜNCELLEME 29.01.2022 16:52
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan "Geçtiğimiz aralık ayının 20'sine kadar suni dalgalanmanın önünü nasıl kestiğimizi biliyorsunuz. Piyasanın kendi dinamikleri içinde bu dalgalanmanın durulmasını bekledik, hemen tedbirlerimizi aldık, mekanizmamızı kurduk. Enflasyonun farkındayız, biliyoruz, görüyoruz. Faizle mücadelemi biliyorsunuz. Faizi indireceğiz ve indiriyoruz. Bilin ki enflasyon da inecek daha da düşecek. Asgari ücrette verdiğimiz sözü tuttuk mu? Tuttuk 4.250 TL'ye asgari ücreti çıkardık. Memur ve emekli maaşlarında yüksek oranlı artışlarla insanımızı enflasyona ezdirmedik. " dedi.

ENFLASYON DÜŞER PAHALILIK ORTADAN KALKAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Döviz Kuru istikrara kavuşur, enflasyon düşer pahalılık ortadan kalkar. Bunların hepsi gelip geçici. Milletimizin bizimle beraber yürümesini istiyoruz. Onlar laf üretir biz iş üretiriz. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmadan yediğimiz her lokma bize zehirdir." dedi.

YORUMLAR 76
  • Vefa 2 yıl önce Şikayet Et
    Vaat değil icraat görelim artık 2023 ünde esprisi kalmadı ekonomi bitirdi bizi
    Cevapla
  • mişmiş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Reisim Sen cansın canansın. Sen ömür sermayeni bu necip milletin selameti için harcadın harcıyorsun ya, fetöyü bitirdin, yol, köprü, tünel bütün alt yapı yatırımları tamamladın, ayasofya, afrikaya açıldın, ürettiğimiz silahlarımız hele, şimdi de Türk Birliği, o zaman bizde sabredeceğiz. Ta ki kendi enerji kaynaklarımızı çıkarana kadar, tüm dünyadan o küresel tefecilerden kurtarana kadar
    Cevapla
  • Hedef 2023 2 yıl önce Şikayet Et
    Hedef 2023 herşey 2023 te çok güzel olacak.
    Cevapla
  • hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    Dövizi düşür başka ihsan istemiyoruz.
    Cevapla
  • ergün 2 yıl önce Şikayet Et
    Çimento şu an 41 tl imiş 01 şubatta 9 tl zam yapılmış 50 tl olacakmış bu doğru mu fiyat denetimi yapılsın
    Cevapla
  • mazotçi 2 yıl önce Şikayet Et
    1 çuval gübre 800 tl olmuş kardeş ne konuşuyorsun sen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle