Bakan Karaismailoğlu: İstanbul Havalimanı'nda trafik normale döndü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı'nda hava trafiğinin normale döndüğünü ve bugün 680 uçuş planlandığını açıkladı.

GİRİŞ 26.01.2022 17:13 GÜNCELLEME 26.01.2022 17:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Pazartesi günü İstanbul'un alışık olmadığı bir havayla karşılaştık. Zor bir gece geçirdik o gece. Hızlıca müdahale ettik 18 saat içerisinde bütün yollarımızı trafiğe açtık." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

Sürücülerimizin yolda kalan araçları nedeniyle müdahalede gecikmeler yaşandı. Kendi yollarımızı bitirmekle kalmadık diğer belediyelerimize de yardımcı olmaya başladık.

Karayolları olarak tedbirlerimizi almıştık. Çekicilerimiz vardı terk edilmiş araçları yol kenarlarına alarak trafik akışını sağladık.

HAVA YOLLARINDA SIKINTI YOK

Dün öğle saatleri itibariyle uçuşlar yavaş yavaş başladı. Bugün itibariyle İstanbul Havalimanı'nda hava trafiği normale döndü. 680 uçuş planlandı şu an devam ediyor. Hava yollarında sıkıntı yok.

BİZ HER ZAMAN HAZIRIZ

Biz tedbirlerimizi alıyoruz almaya da devam ediyoruz. Kurumlarımız bunun için hazır. Biz her zaman hazırız bu olası durumlara. Karayolları yeni yağışlara hazırlıklı. Meteoroloji bize zaten söylüyor. Kışın kış lastiği zorunlu aslında denetimlerin sıklaştırılması gerekiyor.

YORUMLAR 3
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Konu yolların kapanması değil koçum. En gelişmiş ülkelerde bile yol kapanır doğal afetlerde . Tuzlama denilen şey sonraki süreç lakin koordinasyonsuzluk buradaki sorun. Önceki yıllarda defalarca şahit olduğumuz bu gibi durumlara hazırlık için araç fereçlerin belirli bölgelerde teyakkuz halinde olduğuna . Peki istanbulda gördğnüzmü bu sefer. Kar daha yağmadan reklam filmi çekercesine twit atmakla hazır olunmuyor balıkçıya gitmekle kendi ayağına sıktı plastik surat. Kar yağar yollar kapanır trafik kilitlenir sen şantiyeden müdahale için hareket etmeye kalkarsan bu hale gelinir. Hava alanı kapanır ayrıca uçakların iniş kalkışı emniyet açısından iptal edilir.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağzın bal yesin lakin insan kendi arkasını! Göremezmiş bu sebepten onlarınki sevap başkası yaptımı günah
    Cevapla
  • Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    Kapanmasına neden izin verdiniz? Devletin sorumluluğunda olan yollar neden yeterince tuzlanmadı? Sadece belediyenin sorumluluğundaki yollar kapanmadı bakım sorumluluğu sizde olan yollar dakapandı
    Cevapla