Son dakika haberi: Bakan Nebati açıkladı: Vergi ödemelerinde süre uzatıldı

Son dakika haberi: Katma Değer Vergisi, Damga Vergisi ve Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamelerinin verilme ve ödeme sürelerinin 31 Ocak'a kadar uzatıldığı açıklandı.

GİRİŞ 25.01.2022 14:28 GÜNCELLEME 25.01.2022 14:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Katma Değer Vergisi, Damga Vergisi ve Muhtasar ve Prim Hizmet beyannamelerinin verilme ve ödeme sürelerinin 31 Ocak gün sonuna kadar uzatıldığını duyurdu.

Bakan Nebati açıklamasında, "Son günlerdeki olumsuz hava koşullarından dolayı 26 Ocak 2022 Çarşamba gün bitimine kadar verilmesi gereken Katma Değer Vergisi, Damga Vergisi ve Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamelerinin verilme ve ödeme sürelerini 31 Ocak gün sonuna kadar uzattık. Hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • Musa 2 yıl önce Şikayet Et
    BAğkur pirimine %40 zam geldi. Esnaf nasıl ödeyecek ? Allah esnafımıza yardım etsin. TÜm millete de. Siyasilerin işi kolay. Bas zammı geçin git.
    Cevapla
  • metın 2 yıl önce Şikayet Et
    ödemede kolaylık sağlayın
    Cevapla
  • Veysel 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayat pahalılığı almış başını gidiyor herşeyin fiyatı uçmuş gidiyor akaryakıt doğalgaz elektrik
    Cevapla
  • EMEKLİ İMAM 2 yıl önce Şikayet Et
    Çalışanların, memurların zamları anında 15 ocakta hesaplarına yattı, ama biz emekliler hâlâ 2021 maaşımıza göre maaş aldık, yani niye bizim 2022 yeni zamlarımız hâlâ hesaplarımıza yatmıyor,biz emekliler üvey vatandaşmıyız, verdiğiniz maaş zammı zaten gıda vs. Ye devamlı gelen zamlardam elimize geçmeden eriyor, bari emeklilere ikinci sınıf uygulaması yapmayın sayın bakan, bir an evvel bizim de maaş zamlarını hesabımıza yatırınız lütfen sayın bakanım...
    Cevapla
  • ALP ARSLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    TÜM ÇALIŞANLARA REFAH PAYI Ne Oldu Sayın BAKANIM ONDAN HABER ALALIM...HİÇBİR ÇALIŞAN UNUTMAZ YAPILANAI YAPILMAYANIDA.GEÇMİŞ YILIN ENFLASYON UNU BU YILDA ZAM DİYE VERİLMESİ ZAM DEĞİL ALDATMACADIR...HERŞEYE %100 İLE %300 ZAM GELDİ...BENDE HESAP BİLİYORUM, GEÇMİŞ YILIN FARKI VERİLDİ ANCAK ZAMMM YOK OLDU BENCE...10 BİN LİRA MAAŞI OLANA YANSIYAN İLE 4 BİNLİRA MAAŞ ALANA YANSIYAN ARADAKİ MAKASI TAMM BİR MAAŞ AÇTIII..4 BİN İN %30 U 1200 LİRA;10 BİN İN %30 U 3 BİN LİRA...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle