Çöken BtcTurk'ün sahibi siyasetçi Besim Tibuk'un oğlu çıktı!

Milyonlarca kişinin milyarlarca TL yatırım yaptığı BtcTurk mobil uygulaması ve web sitesine erişim dün akşamdan bu yana sağlanamıyor. Tartışmaların odağındaki BtcTurk Kurucusu Kerem Tibuk'un , daha evvel 'TRT'yi özelleştireceğim' çıkışı yapan Türk siyasetinin tartışmalı isimlerinden Besim Tibuk'un oğlu olduğu ortaya çıktı.

Çöken BtcTurk'ün sahibi siyasetçi Besim Tibuk'un oğlu çıktı!
Çöken BtcTurk'ün sahibi siyasetçi Besim Tibuk'un oğlu çıktı!
GİRİŞ 24.01.2022 11:24 GÜNCELLEME 24.01.2022 13:44
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kripto para borsası BtcTurk mobil uygulaması ve web sitesine dün akşamdan bu yana erişim sağlanamıyor. Binlerce kişinin yatırım yaptığı platformdan yapılan açıklamada sorunun Microsoft Azure kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle yaşandığı ifade edilirken BtcTurk Kurucusu Kerem Tibuk da 'Microsoft kaynaklı teknik bir sorun' olduğunu açıkladı.

BESİM TİBUK'UN OĞLU ÇIKTI

Kerem Tibuk'un, daha evvel 'TRT'yi özelleştireceğim' çıkışı yapan Türk siyasetinin tartışmalı isimlerinden Besim Tibuk'un oğlu olduğu ortaya çıktı.
Kerem Tibuk

Kerem Tibuk geçtiğimiz sene, 2021 yılı sonu için Bitcoin'in 400 bin dolara yükseleceğini ön gördüğünü söylemişti. Fakat Bitcoin 2021 yılını 47 bin dolar seviyelerinde kapatmıştı.
Besim Tibuk

Erişim sorunun halen devam ettiği BtcTurk'te yer alan ilk duyuruda "Servis sağlayıcılarımızdan kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir" ifadeleri yer aldı.

BtcTurk Twitter hesabından yapılan açıklamada ise "Microsoft Azure kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle #BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz ve Azure Mühendisleri konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir" bilgisi paylaşıldı.

BTCTURK KURUCUSU KEREM TİBUK AÇIKLAMA YAPTI
Kullanıcıların tepki göstermesi hatta bir kısmının BtcTurk ofisine gideceğini bildirmesinin ardından firmanın Kurucusu Kerem Tibuk da "Microsoft kaynaklı teknik bir sorun var, arkadaşlar uğraşıyor. Biraz zaman alabilir. Endişelenecek bir durum yok" açıklamasında bulundu.

TSİ 8.00 itibarıyla BtcTurk platformuna erişim sağlanamıyor. BtcTurk'ün yaklaşık 4 milyon kullanıcısı bulunuyor.

YORUMLAR 10
  • GARA ÇOCUK 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam da babası Ramazı şerifi aralık ayına hac mevsimini de nisana sabitleyelim diye müslümanlara güya akıl verirken,kendi oğluna akıl verecek vakit bulamamış herhalde.
    Cevapla
  • vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu sahte yatırım araçları çökerken, asla elindekini bozduramazsın. her zaman siteler açılmaz, açılsa satış yapamazsın. hesap sorabileceğin kimse yok, batınca da alamayacaksın. Madem yüksek risk, yüksek getiri peşinde koşuyorsunuz, kalbiniz sağlammı kontrol ettirmeden girmeyeceksiniz bu alanlara...
    Cevapla
  • İsmail. 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam da insanlar parasını çekmek istediği zaman da aksaklık olmuş
    Cevapla
  • Ozan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam üçkağıtçılar, kriptocular da hepsi böyle
    Cevapla
  • Topçu 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalan söylüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle