Palandöken’de oteller yüzde yüz dolu

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken, bu yarıyıl tatilinde de kayak severlerle dolup taşacak. Otel işletmecileri otellerin yüzde yüz doluluk oranına ulaştığını belirtirken, Palandöken sömestirde binleri ağırlayacak.

Palandöken’de oteller yüzde yüz dolu
Palandöken’de oteller yüzde yüz dolu
GİRİŞ 21.01.2022 15:15 GÜNCELLEME 21.01.2022 15:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Her yıl yerli ve yabancı binlerce turisti ağırlayan Palandöken Kayak Merkezi, yarıyıl tatilinde de yüzde 100 doluluk oranına ulaşarak turizmcilerin yüzünü güldürdü. Bugün başlayan sömestir tatilinde binlerce kişi Palandöken’de tatilin keyfini çıkaracak.

Bu sene tatil için Palandöken’i tercih edenlerin yüzde 100’ü ise yerli misafir. Havalimanı ile kent merkezine yakın olması nedeniyle insanların rahatça tatil yapmasına olanak sağlayan Palandöken Kayak Merkezi, doğal güzellikleri, uzun pistleri, kolay ulaşımı ve misafirlerine sunduğu imkanlarla yarıyıl tatilini fırsat bilen kayak severlere ev sahipliği yapıyor.

Palandöken Kayak Merkezi

Otel Genel Müdürü Ömer Akça, “Palandöken’de sömestir tatili erken başladı. Şu anda tesisler yüzde 100 dolu. 6 Şubat’a kadar da bu doluluk devam edecek. Pistlerimizde sıkıştırılmış, ezilmiş yaklaşık 1 metre kar var. Sömestir boyunca da hava güneşli gözüküyor. Ulaşımın kolaylığı, pistlerin güvenliği, otellerin pandemi kurallarına uygun şekilde hareket etmesi, personelin bu yönde bilinçlendirilmesi, hassasiyetle davranılması ve gelen misafirlerin de bu kurallara uyması Palandöken’i inanılmaz güzel bir hale getiriyor” dedi.

“İstanbul, İzmir ve Ankara’dan gelen misafirimiz çok”

Her yıl olduğu gibi yüzde 100’e yakınının tamamının yerli misafir olduğunu ifade eden Akça, “Özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara’dan gelen misafirimiz çok. Çevre illerden de gelen misafirlerimiz var. Ulaşım kolaylığı, kayak ve kar garantisi, sabah 8 akşam 8 olmak üzere 12 saat kesintisiz kayak imkanıyla Palandöken diğer kayak merkezlerine göre bir adım ön planda. Bundan da mutluyuz” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • korkma 2 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizin nüfüsu 80milyondan fazla buralara giden nüfusun belki yüzde 5 i ennfazla. zor durumda olan insan gerçekten fazla, bu habere bakıp açız diyenleri hedef almak yalancı yerine koymak çok saçma....
    Cevapla
  • musti 2 yıl önce Şikayet Et
    kriz vaaaaaar açız yardım edin!!!!!!
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kriz var! Ekrum da fırsat kolluyordur bir kayak tatili için!
    Cevapla
  • irfan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağlamaya gerek yok daha bu kış bakın bakalım yazın için yer varmı haftalığı 7500 -9000 e villalarda yer bulamazsınız
    Cevapla
  • Bahri 2 yıl önce Şikayet Et
    millet aç aç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle