Merkez Bankası'ndan olağanüstü toplanma kararı

Gelen son dakika haberine göre; Merkez Bankası'nın her yıl mart ayı sonunda yapılan Genel Kurul Toplantısı, bu yıl erkene alındı. Genel Kurulun 3 Şubat'ta olağanüstü toplanacağı açıklandı.

GİRİŞ 18.01.2022 09:28 GÜNCELLEME 18.01.2022 09:28
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Merkez Bankası'nın her yıl mart ayı sonunda yapılan Genel Kurul Toplantısı, bu yıl erkene alındı.

Yapılan son dakika açıklamasında Genel Kurul'un 3 Şubat'ta olağanüstü toplanacağı kaydedildi.

ORTAKLARA ÇAĞRI, TOPLANTI GÜNDEMİ BELLİ OLDU

Olağanüstü Genel Kurul toplantısı için ortaklara çağrı yapan Merkez Bankası, toplantı gündemini de oluşturdu.

Gündeme göre; Olağanüstü Genel Kurul toplantısında, 2021 yılı dönem karından avans dağıtılması konusu yer alıyor.

Gündemde, son yıl karından ayrılan hariç olmak üzere birikmiş ihtiyat akçesinin kara katılarak dağıtılması için karar alınması da gündem başlıkları arasında bulunuyor.

2019 VE 2020'DE DE AYNI GÜNDEMLE TOPLANILMIŞTI

Merkez Bankası Genel Kurulu, 2019 ve 2020 yıllarında da kar payının avans olarak dağıtımı ve ihtiyat akçesinin kara katılarak dağıtılması için olağanüstü toplanmıştı.

YORUMLAR 24
  • vatandaşş 2 yıl önce Şikayet Et
    Var olduğunda herkes dost Pandemide hayat biraz zora girince malesef anın da satıyoruz bozuk para gibi harcıyoruz.B u zor dönemde şartlar ne kadar zorlaşırsa zorlaşsın ÇANNAKALE SAVAŞLARINI BİR TAS HOŞAF VE PEKSİMET le kazananların safında yer alacağım....DEVLETİMİZİN yanında saf tutacağım.
    Cevapla
  • vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    vakıfbankla halkbanın hissse değerini çöp ettiniz sahipsizmi bu kurumlar yazıktır yazık kuruşluk şirketler kaça katladılar bunları
    Cevapla
  • ismet 2 yıl önce Şikayet Et
    kuruşluk şirketlerin hisselerini alın devletin bankası devletin yanında olacak kışın sonu bahar dövizden her gün para kazananlar en çok bağıranlar yoksa kimsenin kimseyi düşündüğü yok dolar 18 ken bayram edenler kim iyi bakın dolar 9 lira olursa üzülecekmiyiz üzülecek mutlu azınlık 84 milyonda en fazla yüz bin kişi yetmezmi 100 bin dolar para ile 30 yıl çalışmadan ye iç yat yeter yeter artık
    Cevapla
  • 1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Gözlerimin içine bak
    Cevapla
  • Arif inanç 2 yıl önce Şikayet Et
    Her şeyden önce büyük marketlerin hala akıl almaz zamları na dur demedik ce ve en başta TMO nun piyasalardaki dengeyi bozmama si gerekmektedir. Mercimek olmuş 23tl. Kooperatif marketler üzerinden bu piyasalar düzelir diye bekledim . Ama ne yazikki onlar hepsinden pahali satmaya devam ediyor. Kan kaybediyoruz. Un, şeker, yağ, bulgur, kuru fasulye,  mercimek, pirinç, makarna.. gibi belli başlı ve hayatı önem taşıyan ve de aynı zaman da alım gücünü etkileyen ürünler üzerindeki baskıyı kaldirmadigimiz sürece başarı beklemeyelim. Merkez Bankasının daha dikkatli ve piyasalarında daha sıkı takibi gerekmektedir. Saygilarimla
    Cevapla
  • TemholGemun 2 yıl önce Şikayet Et
    Kooperatif marketler gerekli şube sayısına (en az 10000) ve gerekli stok seviyeye (en az 50-100 Bin marketlik) ulaşmadan piyasaya tesir edemez. Az daha beklemek gerekiyor.
    Cevapla
  • aylin dubaklıoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    mazot benzine elektrik doğalgaz durmadan zam geldi. devlet mazot benzine dgaz elektrik zamları geri çeksin marketler olarak zamları fiyatları düşürelim yoksa bu mazot doğalgaz elektrik zamları cevlet zamları ile bu fiyatlar düşmezzz. önce devlet yaptığı zamları geri çekecek sonra bizden bekleyecek.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Farkındasınız dimi sonun da A.Ş yazıyor. Bu banka birilerinin, Türkiye Cumhuriyeti nin değil.
    Cevapla
  • TemholGemun 2 yıl önce Şikayet Et
    Hazine %55 T.C. Ziraat Bankası %19 TCMB Mensupları Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı %5 Türkiye Garanti Bankası %3 Türkiye İş Bankası %2 T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu %2 Türkiye Kızılay Derneği %1 Türkiye Halk Bankası %1 Diğer %12
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle