'Dernek Üyelik Başvurusu' e-Devlet üzerinden yapılabilecek

Derneklere üye olabilme hizmeti internet ortamına taşındı. Artık e-Devlet üzerinden dernek üyelik başvurusu yapılabilecek.

GİRİŞ 14.01.2022 11:31 GÜNCELLEME 14.01.2022 12:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, derneklere üye olmanın artık daha kolay olduğunu ifade edildi.

e-Devlet üzerinden ‘Dernek Üyelik Başvurusu' hizmetinin kullanıma açıldığı belirtilirken, “Güçlü Sivil Toplum Güçlü Türkiye” denildi. e-Devlet üzerinden herhangi bir derneğe üye olunup olunmadığı sorgulanabilecek, dernek üyeliği başvurusu yapılabilecek, üyelik sonlandırılabilecek.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Soner 2 yıl önce Şikayet Et
    Dernek adı altında kahve isletip kumar oynatiyorlar onlara ne demeli
    Cevapla
  • fırat kalkanı 2 yıl önce Şikayet Et
    odalara da bu getirilsin... tabip odası eczacı odası vs bu odalar üyeleri ellerinde tutmak için istifaları kabul etmiyorlar.ve teröerü destekliyorlar.
    Cevapla
  • ttttt 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi güzel de. Eski tip ehliyeti kimliğe eklemek için önce yeni tip ehliyeti alın diyorlar. Harcını yatırıp alıyorsunuz. Sonra o kimliği delip geçersiz yapıp size iade ediyorlar ve kimliğe giriyorlar. Arkadaş prosedürden önce bunlardan kurtarın. Ehliyetin de kimliğinde harcı birden al. Bir kere de iş bitsin. Yanlış mıyım.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    O kimliklerdeki ve ehliyetlerdeki çipleri hangi ülke üretiyor, biz neden adamları zengin ediyoruz bu çiplerle?
    Cevapla